Οι must κοτσίδες της σαιζόν

13:51 5/12/2011 - Πηγή: 24wro
Η αγάπη μας για τις κοτσίδες παραμένει αναλλοίωτη και είναι δικαιολογημένη...

..
«Επανεμφάνιση έχει κάνει η κοτσίδα σε όλες της τις μορφές» λέει ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός. «Από την κλασική του σχολείου, μέχρι τη γαλλική, την ανάγλυφη και φυσικά την κοτσίδα ψαροκόκαλο που είναι must, όλες αποτελούν υποψήφια χτενίσματα».

Πράγματι, το βλέπετε γύρω σας καθώς πλέον όλο και πιο πολλές γυναίκες επιλέγουν κάποια κοτσίδα σε εμφανίσεις τους όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και διάφορες celebrity τις έχουν αγαπήσει και το δείχνουν.


Η κοτσίδα στο πλάι έχει κερδίσει τις περισσότερες. Η Madalina Ghenea, η νέα αγαπημένη του Leonardo DiCaprio εμφανίστηκε με την κλασική χαλασμένη όπως και η Taryn Manning που είχε όμως επιπλέον και διάφορα χρώματα στα μαλλιά. Η Roxane Mesquida τα έπλεξε πολύ χαλαρά δημιουργώντας μία πολύ λεπτή κοτσίδα που πηγαίνει στα πολύ λεπτά μαλλιά όπως και η Alexandra Edenborough ενώ αντιθέτως, η Shailene Woodley δημιούργησε μία πολύ χοντρή, φαρδιά και πολύ χαλασμένη κοτσίδα.

Η κοτσίδα, όμως, που φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερες fan είναι αυτή που προτείνει και ο Βασίλης Στρατηγός, η κοτσίδα-ψαροκόκαλο. Αυτή διάλεξαν η Alanis Morissette και η Megan Park και την έφεραν μπροστά και στο πλάι αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά τους πολύ χαλαρά πιασμένα.
queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα