Δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού σήμερα κόντρα στην Άρσεναλ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Ολυμπιακό, που καλείται να βάλει σήμερα το ευρωπαϊκό του κουστούμι, να φτάσει στη νίκη απέναντι στα ‘’δεύτερα’’ της Άρσεναλ και να περιμένει να μάθει το αποτέλεσμα στον αγώνα της Γερμανίας. Στη Μασσαλία τα έπαιξε όλα για όλα και πήρε μεγάλο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική, χάρη σε γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη 9 λεπτά πριν τη λήξη. Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε σ΄ αυτό το παιχνίδι την καλύτερη της εμφάνιση
για φέτος και επιβραβεύτηκε με ένα μεγάλο αποτέλεσμα.
Οι Πειραιώτες θέλουν νίκη και να μην έχει κερδίσει την ίδια ώρα η Μαρσέιγ στη Γερμανία την Ντόρτμουντ, για να προκριθούν στην....
επόμενη φάση.
Ο Βαλβέρδε θα παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς, ζήτησε όμως από τους παίκτες του να μην υποτιμήσουν σε καμμία περίπτωση την ομάδα που θα παρατάξει η Άρσεναλ. «Θα μου άρεσε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να μπούμε από το πρώτο λεπτό με ψυχολογία νίκης» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός, που είδε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τον Φουστέρ να βγάζει το πρόγραμμα της προπόνησης και τίθεται κανονικά στη διάθεση του. Και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, μιας και ο Ολυμπιακός ‘’πονάει’’ στη μεσαία γραμμή με τις απουσίες των Μακόυν, Φέισα και Ιμπαγάσα. Κανονικά υπολογίζεται και ο Ορμπάιθ.
Στο στρατόπεδο της Άρσεναλ τώρα, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου και αυτό επιτρέπει στον Αρσέν Βενγκέρ να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας στα εγχώρια. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η Αγγλική ομάδα ήρθε στην Αθήνα για τουρισμό, κάτι που έσπευσε να επισημάνει στη συνέντευξη τύπου και ο Αλσατός τεχνικός.
Στα εκτός έδρας στη διοργάνωση, πήρε τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα στη Μασσαλία, ενώ έμειναν στο 1-1 στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ. Από τα πρωτοκλασάτα ονόματα, στην Αγγλία έμειναν Ρόμπι φαν Πέρσι, ο Μικέλ Αρτέτα, ο Ζερβίνιο, ο Άαρον Ράμσεϊ και ο Τίο Ουόλκοτ. Στην αποστολή βρίσκονται πάντως Αντρέ Σάντος, Τόμας Βερμάλεν, Αρσάβιν, Σαμάκ, Μπεναγιούν και Τόμας Ροσίτσκι. Από τους μικρούς ξεχωρίζει η επιλογή του ομογενή Κύπριου Νίκου Γεννάρη.

Πρόταση: Πολύ καλή επιλογή το Goal/Goal (να σκοράρουν και οι δύο ομάδες), που έξω πληρώνει μέχρι και 2.00 απόδοση. Ο φαβοριτισμός του Ολυμπιακό κρύβει παγίδες και καλό θα ήτανε να αποφύγεται την επιλογή του άσσου.
Για τις υπόλοιπες αναλύσεις των σημερινών αγώνων επισκεφθείτε το Betarades.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα