ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ. ΔΗΜΑΡΑ

Επαφές με το Δήμαρχο Λαρισαίων, το Επιμελητήριο Λάρισας, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας-Τυρνάβου-Αγιάς και το Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας είχε σήμερα, το πρωί, δεύτερη μέρα της περιοδείας του, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών κ. Γιάννης Δημαράς.

Ο κ. Δημαράς, σε συνέντευξη τύπου που..........
παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σημείωσε ότι η χώρα ζει σήμερα υπό καθεστώς ιδιότυπης κοινοβουλευτικής δικτατορίας, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό και στους αρχηγούς των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Επεσήμανε ότι η κυβέρνηση χωρίς λαϊκή εντολή
αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα της χώρας και τόνισε ότι εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει χθες, προσθέτοντας:

-Στη Δημοκρατία ο Λαός έχει υποχρέωση και δικαίωμα να ορίζει τις εξελίξεις.

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών διαβεβαίωσε, για άλλη μια φορά, ότι θα καταψηφίσει στη Βουλή κάθε νομοσχέδιο που θα αφορά μείωση μισθών ή/και συντάξεων ή που θα επιβαρύνει με οποιοδήποτε τρόπο τον Έλληνα Πολίτη.

Η δημιουργία ενός κοινωνικού προοδευτικού μετώπου, χωρίς στερεότυπα και κομματικές ταυτότητες είναι ίσως η μόνη ελπίδα εξόδου της χώρας από το σημερινό αδιέξοδο υπογράμμισε ο κ. Δημαράς δηλώνοντας ότι το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές και είναι έτοιμο να συνεργαστεί με αντιμνημονιακές δυνάμεις στη νέα Βουλή.
Αύριο, ο κ. Δημαράς θα επισκεφθεί το νομό Φθιώτιδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα