Γράμμα από γυναίκα, για βοήθεια, στο [email protected]

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΛΕΚΤΑΝΗ
Καλησπέρα σε όλους σας. Καταρχήν, να πω συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας και τον αγώνα σας (του ΣΥΓΑΠΑ). Είμαι γυναίκα, αλλά με όλα αυτά που ζω τον τελευταίο χρόνο και με όσα έχω διαβάσει από το ίντερνετ σχετικά, ντρέπομαι για τη φύση μου. Είμαι παντρεμένη με ένα άνθρωπο και ζω μαζί του εδώ και δύο και πλέον χρόνια. Ο σύζυγός μου είχε στο παρελθόν σχέση με ναρκωτικά, κάτι που κατάφερε και ξεπέρασε τα ....
τελευταία 7.5 χρόνια, χρησιμοποιώντας μάλιστα την εμπειρία του θετικά, σπουδάζοντας και βοηθώντας σήμερα άλλους ανθρώπους να απεξαρτηθούν από τα ναρκωτικά,
μιας και δουλεύει ως σύμβουλος τα τελευταία 6 χρόνια. Από προηγούμενο γάμο του έχει έναν γιο 4 ετών. Με την πρώην σύζυγό του έχουμε πάρα πολλά προβλήματα μιας και φέρνει εμπόδια όσον αφορά την επικοινωνία του με το παιδί. Βρισκόμαστε σε δικαστική διαμάχη και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας… Το προηγούμενο Σάββατο όμως, πραγματικά έφθασε να πράξει με τόσο δόλο και, μη λαμβάνοντας υπόψη στο ελάχιστο την ισορροπία αυτού του παιδιού και το τι τραύματα θα του δημιουργήσει που ειλικρινά ένας τέτοιος άνθρωπος με αυτή τη συμπεριφορά μόνο σε ψυχιατρείο θα μπορούσε να βρίσκεται και πουθενά αλλού!
Βάζοντας το παιδί στο αυτοκίνητο για να τον πάρει ο άντρας μου, στην προγραμματισμένη ώρα, και γνωρίζοντας το παρελθόν του, έβαλε 2 δέματα με ναρκωτικά στο αυτοκίνητο, 14γρ και 3γρ αντίστοιχα, χασίς καθώς και μία καρτέλα στεντόν, ηρεμιστικά χάπια. Φυσικά, ενημέρωσε και την αστυνομία, όπου στο επόμενο τετράγωνο τον σταμάτησαν, τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο σηκωτό, του πέρασαν χειροπέδες και όλα αυτά μπροστά στο παιδί που καθόταν έντρομο στο πίσω κάθισμα, και έκλεγε βλέποντας αυτό τον εξευτελισμό!
Εχουμε ήδη μπει σε νέα διαδικασία με δικηγόρο. Ζητάμε δακτυλικά αποτυπώματα από τα ευρήματα, ώστε να αποδείξουμε κατά’αρχήν το ότι δεν υπάρχουν επάνω του συζύγου και άρα πως μπήκαν αυτά στο αυτοκίνητο και εν συνεχεία να δούμε μήπως και έχει κάνει το λάθος και έχει αφήσει τα δικά της γιατί εκείνη την ώρα δεν φορούσε γάντια κατά την ομολογία του… Ειλικρινά, είναι κρίμα παιδιά να μεγαλώνουν με τέτοιες μάνες και δικαστήρια να υπερασπίζονται το μητρικό φίλτρο με τόσο άδικο και τρόπο για τα παιδιά κατ’ αρχήν και τους πατεράδες στη συνέχεια!
Εκθέτω το περιστατικό και σας παρακαλώ εάν κάποιος είχε κάποια παρόμοια ιστορία, που ίσως σε μένα φαίνεται ιδιαίτερα τραβηγμένη αλλά και από την αστυνομία μας είπαν πως έχει ξανασυμβεί, να επικοινωνήσει και να μου πει πως έπραξε μήπως μπορέσουμε και βοηθηθούμε… Φιλικά. Λ.
Λεπτομέρειες, ονόματα και πληροφορίες, στο ΣΥΓΑΠΑ: www.sos-sygapa.eu

http://gonis-sygapa.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα