Άνδρας των ΜΑΤ πετάει άγνωστο αντικείμενο εναντίον ρεπόρτερς του e-Volos.gr

KATA την διάρκεια της σημερινής μεγαλειώδους απεργιακής κινητοποίησης στο Βόλο

Αφού πρώτα ψέκασαν με χημικά τους διαδηλωτές, επειδή απλώς τόλμησαν να πλησιάσουν το πολιτικό γραφείο της Βουλευτού Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Ροδούλας Ζήση, ένας εξ' αυτών, όπως φαίνεται και ξεκάθαρα στο video, το οποίο σας παρουσιάζουμε σε δύο εκδοχές, την κανονική, αλλά και μία slow
motion, δίχως κανέναν λόγο ο εν λόγω άνδρας των ΜΑΤ φαίνεται να....
πετάει άγνωστο αντικείμενο στους δύο ρεπόρτερς, το οποίο εκρύγνηται μπροστά στα πόδια των δύο νεαρών.

Η Δώρα Μιχαήλ και ο Θανάσης Γιάκας, οι οποίοι για τις ανάγκες του ρεπορτάζ του e-Volos.gr, του οποίου είναι συνεργάτες, βρίσκονταν επί της οδού Δημητριάδος, στο ύψος των γραφείων της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, όταν ξαφνικά συνέβησαν τα παρακάτω:




Η κάμερα όπως βλέπετε κλείνει απότομα κι αυτό γιατί τα παιδιά τινάχτηκαν από το σημείο, ώστε να προφυλαχτούν. Άμεσα ενημέρωσαν την Διεύθυνση του e-Volos.gr, η οποία με την σειρά της ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, αιτούμενη στον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Δημήτρη Κατσίκα ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση των δυνάμεων καταστολής.

Αύριο το πρωί, η Διεύθυνση του e-Volos.gr, διά του νομικού της εκπροσώπου Περικλή Λασκαράκη, θα καταθέσει το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό, τόσο στον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Δημήτρη Κατσίκα, όσο και στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Βόλου Νίκη Μπόλη, για τα περαιτέρω.

Να σημειωθεί ότι το συμβάν, έρχεται να προστεθεί στα περιστατικά αστυνομικής βίας εναντίον των εκπροσώπων του Τύπου, λίγες ημέρες μετά τον ξυλοδαρμό της συναδέλφου Τατιάνας Μπόλαρη.

http://www.e-volos.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα