ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ,ΗΛΙΘΙΕ;

(ΣΧΟΛΙΟ 1)
Σχολιαζοντας τον οργισμενο τιτλο από το νεοεκδοθεν βιβλιο του ,του οργιωδη δημοσιογραφου του Ριζοσπαστη κ. Μπογιοπουλο, τον συμβουλευω ότι το να χαρακτηριζει τους μη συμφωνουντες μαζι του ,ηλιθιους, τον χαρακτηριζει αυτοματως ή με τον ιδιο χαρακτηρισμο ή με εκκολαπτομενο αλαζονικο φασιστοειδη.

Ο τιμητης των παντων Λαζοπουλος στην εκπομπη του στις 11/10 διαφημισε
σε....
ένα κομμουνιστικο οιστρο,α) το βιβλιο του Μπογιοπουλου,β)ένα αποσπασματικο του παραληρημα πλανης από εκπομπη της τηλεορασης και γ)μια ομιλια της Κανελλη στη Βουλη , προφητευοντας την παρουσια της στην πολιτικη σκηνη μετα από το πολιτικο σκηνικο που αποχωρει. ΕΛΕΟΣ!!! Δε θελω άλλο κομμουνισμο ,ουτε άλλους υποκριτες της «υποστηριξης των δικαιωματων του λαου» που ολοι μαζι συνεβαλαν να χτισθει το τελευταιο εναπομειναντα σοβιετικο κρατος στον κοσμο, που τωρα καταρρεει κατω από τις δικες τους κραυγες.

Προφανως εμας που αποκαλει «ηλιθιους» και υποστηριζουμε τον καπιταλισμο δεν μας ακουγε κανεις όταν υποστηριζαμε ότι το κρατος δεν μπορει να κανει τον επιχειρηματια , ότι το κρατος δεν μπορει να θρεψει ολους αυτους τους κομματικους στρατους, δεν μας ακουγε κανεις όταν λεγαμε ότι ο δανεισμος ενός κρατους ,πρεπει να συμβαδιζει με την παραγωγικοτητα και να εξυπηρετει την αυξηση της παραγωγικης βασης.

Δεν μας ακουγε κανεις ,όταν το διεθνες χρηματοπιστωτικο συστημα με πολιτικες διαπλεκομενες εντολες νοθευε την οικονομια της αγορας μεταφεροντας ευτυχια από το αβεβαιο μελλον στο εικονικο παρον.

Δεν μας ακουγε κανεις, «ότι η νομισματικη ενωση ενός κρατους μικρου με ισχυροτερες οικονομιες ,πρεπει οπωσδηποτε να συνοδευεται με πολιτικες ανοιχτων αγορων.»

Προφανως ο «εξυπνος» Μπογιοπουλος γνωριζε ότι η οικονομια της χωρας ελεγχεται πληρως από τα κρατικοδιαιτα συμφεροντα , κομματα και συνδικατα. Προεβλεψε το μελλον αφου και αυτος ηταν ενας από εκεινους τους εραστες του "οχι σε ολα"που συνεβαλαν στη μη απελευθερωση της αγορας. Τωρα κραζει ότι δικαιωθηκε.

Όχι μονο δεν μας ακουγαν ,αλλα ακομα και όταν γινονταν προσπαθειες μειωσης των δημοσιων δαπανων και περιορισμος του κρατικου παρεμβατισμου στην οικονομια, κατι σαν τον Μπογιοπουλο με την καταγγελτικη γραφιδα του και τον επαναστημενο λογο του , οργανωνε, με τα 1000 επαγγελματικα στελεχη του ΚΚΕ, τους εργαζομενους εναντιον των «ηλιθιων» που δυστηχως για ολους ελεγαν την αληθεια στους υπολοιπους «εξυπνους».

(ΣΧΟΛΙΟ 2)

Τα στοιχεια που παραθετει με μια υποπτη αριθμολαγνεια σε συνδιασμο με ένα επιπλαστο αγανακτισμενο υφος του υπερασπιστη των αδικημενων, τον καθιστουν επαξια πλανο των αριθμων και των πολιτων.

Π.χ. αναφερει με στομφο ότι οι τραπεζες εχουν 700δις ενεργητικο. Το μυαλο των αγνοουντων παει στο ότι εκει είναι ο πλουτος και από κει πρεπει να τον παρουμε. Η αληθεια είναι ότι το ενεργητικο των τραπεζων είναι οι μισθοδοδιες μας, οι καταθεσεις μας , τα δανεια μας ,οι εγγυησεις των τραπεζων, οι επισφαλειες , τα χορη
Keywords
Τυχαία Θέματα