ΕΦΥΓΕ ΠΛΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ! Σοκ έπαθαν όταν είδαν το καράβι τους να φεύγει!!

Πάνω από 400 άνθρωποι έμειναν "σύξυλοι" στο λιμάνι

Ναυσικά Μαυρομούστακου

Αδιανόητο είναι αυτό που συνέβη σήμερα στο λιμάνι της Καβάλας. Το προγραμματισμένο για σήμερα στις 19:00 δρομολόγιο του πλοίου "Μυτιλήνη" πραγματοποιήθηκε... χωρίς τους επιβάτες!

Το πλοίο έφθασε σήμερα στις 14:30 κανονικά στο λιμάνι της Καβάλας και.....
άρχισε να ξεφορτώνει. Όταν ήρθε η ώρα να αρχίσει να φορτώνει για να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο του, 6 άτομα του ΠΑΜΕ πήδηξαν τα κάγκελα και μπήκαν στο χώρο φόρτωσης φωνάζοντας
συνθήματα και παρεμποδίζοντας την φόρτωση του πλοίου.

Μετά από λίγη ώρα κατεύθασαν άλλα 20 περίπου άτομα του ΠΑΜΕ με σκοπό να παρεμποδίσουν τον απόπλου του πλοίου. Οι λιμενικές αρχές μόλις τους είδαν κλείδωσαν τα κάγκελα με λουκέτο για να παρεμποδίσουν την είσοδό τους στο πλοίο.

Μέσα από τα κάγκελα βρισκόταν το λιμενικό, ενώ έξω από τα κάγκελα μια διμοιρία αστυνομικών. Παρά το γεγονός ότι τα άτομα που παρεμπόδιζαν το φόρτωμα του πλοίου ήταν λιγότερα από 30 στο σύνολο τους, κανένας δεν έκανε τον κόπο να τους απομακρύνει, με αποτέλεσμα οι επιβάτες και οι οδηγοί των Ι.Χ. και των φορτηγών να πάθουν σοκ, με αυτό που αντίκρυσαν!

Στις 18:50, δέκα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση του πλοίου, το είδαν να φεύγει... χωρίς αυτούς μέσα!

Περίπου 40 φορτηγά, 70-80 Ι.Χ. και 400 άτομα, ανάμεσα τους ηλικιωμένοι με προβλήματα υγείας και νέοι φοιτητές, έμειναν στο λιμάνι χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα. Όταν ζήτησαν εξηγήσεις από το Λιμενικό Σώμα, πήραν την απάντηση ότι το πλοίο έφυγε με εντολή του εισαγγελέα.

Εντωμεταξύ τα πρακτορεία όλως περιέργως, είχαν σταματήσει να εκδίδουν εισητήρια αρκετή ώρα πριν το συμβάν. Μήπως γνώριζαν ότι το πλοίο θα αναχωρήσει χωρίς επιβάτες; Και αν το γνώριζαν γιατί δεν τους ειδοποίησαν να μην περιμένουν άδικα;

Το δυστύχημα είναι ότι πάρα πολλοί άνθρωποι είχαν βγάλει τα εισητήρια της επιστροφής εδώ και καιρό και αυτήν την στιγμή δεν έχουν χρήματα για να βρουν κατάλυμα. Παράλληλα, είναι αναγκασμένοι να περιμένουν το πλοίο μέχρι να επιστρέψει την Παρασκευή στις 14:30! Πολλοί πήγαν να κοιμηθούνε στην αίθουσα αναμονής, άλλοι είναι στο δρόμο, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, ηλικιωμένοι κλαίνε λόγω της συμφοράς που τους βρήκε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εταιρεία, δε δίνει απαντήσεις... Ποιός θα λογοδοτήσει σ` αυτούς τους ανθρώπους;

http://www.aegeantimes.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα