ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ

Στην Ελλάδα μας έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως η μόνη λύση είναι να πιεστούμε όλοι ώστε να σωθεί η χώρα από τα χειρότερα. Είναι έτσι, κατά την άποψή σας;

Όχι! Αυτό δεν είναι αλήθεια. Επί της ουσίας ζητείται από το λαό να πληρώσει εκ μέρους των τραπεζών! Η κυβέρνηση βάζει το πιστόλι στον κρόταφο του Έλληνα και του λέει «πλήρωνε, αλλιώς…».
Δηλαδή φορολογούνται
οι Έλληνες, αλλά η Goldman Sachs που προκάλεσε το πρόβλημα, δεν πλήρωσε πέρυσι φόρο ......
μεγαλύτερο του 1%. Αυτό είναι παράλογο! Είναι γελοίο! Εκτός και αν οι Έλληνες έχετε μετοχές της Goldman Sachs. Ή αν σας αρέσει αυτό που γίνεται.
Δηλαδή είναι σαν να πάσχετε από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης: Είστε όμηροι τραπεζιτών της Goldman Sachs και της Wall Street και κατηγορείτε τον εαυτό σας και αυτομαστιγώνεστε και κατηγορείτε εαυτούς για τη διαφθορά άλλων.
Είναι γελοίο αυτό. Το ξέρουν όλοι ότι το ποσοστό του ΑΕΠ που ταλαιπωρεί την Ελλάδα είναι ίδιο με του 2000. Όπως και ότι υπήρξε συνέργεια της Goldman Sachs, τραπεζιτών της Wall Street και της ελληνικής κυβέρνησης, για χάλκευση δεδομένων. Για απόκρυψη δισεκατομμυρίων χρέους.
Και τι θα έπρεπε να γίνει δηλαδή;

Να αρνηθουμε να πληρώσουμε!
Πείτε όχι! Κάντε ό,τι και η Ισλανδία.
Δείτε από πού προήλθε αυτό το χρέος. Χρέος μας είναι να αποφύγουμε να μετατραπουμε σε όργανο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αν δεν το κάνουμε αυτό, χάνουμε την ανεξαρτησία μας. Ότι γινόμαστε θύματα μιας χρηματοπιστωτικής συμμορίας που διαπράττει απάτη – και αυτό φαίνεται απʼ το 2007

Ωραία! Ποιος θα τα πληρώσει αυτά δηλαδή;
Πάντως όχι οι Έλληνες. Αυτό είναι θέμα δημοσίων αρχείων. Η κυβέρνηση οφείλει να δημοσιεύσει όλες τις δραστηριότητες που είχε με τη Wall Street τα έτη 2000, 2005 και 2009. Και αυτό, να το αναλάβει κάποιος που θα ερευνήσει την απάτη.
Αυτό, λοιπόν, είναι διαφάνεια.

Εδώ, δυστυχώς, οι Έλληνες θα πρέπει να αναρωτηθούν: Θέλουν πραγματικά να είναι ελεύθεροι; Γιατί αν το θέλουν, πρέπει να αρνηθούν να πληρώσουν τα χρέη. Θα πρέπει να ξέρουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι όντως, φτώχεια. Αλλά θα έχουν την ελευθερία τους. Ειδάλλως, θα είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν, να χάνουν τις δουλειές τους, να είναι υπόλογοι στο ΔΝΤ, και υποδουλοι.
Αν δεν το έχετε καταλάβει! Το ΔΝΤ είναι ήδη εδω! Αυτό σας επιβάλλει τη σκληρή φορολογία και τα υπόλοιπα σκληρά μέτρα. Σας έχουν εξαπατήσει. Αν η κυβέρνηση δεν σταματήσει το ΔΝΤ, θα έχει απαρνηθεί το ρόλο της ως κυβέρνηση από το λαό. Θα έχει διαπράξει απάτη εις βάρος του.
Τόσο σατανικό είναι πια το ΔΝΤ;
Ναι, Θα είναι σαν να βγαίνουμε από το τηγάνι και να πηδάμε στη φωτιά. Το ΔΝΤ , η Goldman Sachs, η Wall Street, η Διεθνής Τράπεζα, είναι όλοι η ίδια κλίκα.
Όλοι αυτοί είναι συνεργοί όπως αποδείχθηκε προ δύο ετών που ξέσπασε η κρίση.
Όταν έγινε η συμφωνία για την επανένωση της Δυτικής και της Ανατολικής Γερμανίας, η Γερμανια υποχρεώθηκε να δεχθεί το ευρώ. Αυτ
Keywords
Τυχαία Θέματα