Είναι αδίστακτοι. Σπέρνουν τη δυστυχία και το σπαραγμό!

Γράφει ο Καφενόβιος
Οι πρακτικές του γκεμπελισμού επέστρεψαν. Εν όψει τηςυπογραφής της οριστικής κατοχής του λαού και της χώρας, μας βομβαρδίζουν τατελευταία 24ωρα από ισχυρές βόμβες φόβου. Μας πυροβολούν με εφιαλτικές απειλές και εκβιαστικά διλήμματα.
Η κυβέρνηση του τραπεζίτη Παπαδήμου, θυμίζειθηριοτροφείο εν ώρα γεύματος. Τα συνεργαζόμενα κόμματα μαλλιοτραβιούνται για να........σώσουν την εκλογική τους πίτα. Κάποιοι κυβερνητικοί
βουλευτές δήθεν δυσανασχετούν,κάνοντας του κεφαλιού τους. Το ίδιο και οιαρχηγοί, είτε ταξιδεύουν στην Κόστα Ρίκα, ή στη Μόσχα, ή ακόμα και στα φαιάτους όνειρα. Δίνουν την εντύπωση ότι αμύνονται περί πάρτης παρά περί πάτρης.
Είναι αδίστακτοι. Σπέρνουν τη δυστυχία και τοσπαραγμό. Τελειώνουν ζωές. Διαγράφουν ανθρώπους. Εξοντώνουν έναν ολόκληρο λαό. Αλυσοδένουντα παιδιά μας.
Πριν καν συμπληρωθούν δυο χρόνια από την επέλασητου οδοστρωτήρα της «σωτηρίας» και στο μεσοδιάστημα των όσων μεσολάβησαν από τοδιάγγελμα του Παπανδρέου στο Καστελόριζο μέχρι τις «κόκκινες γραμμές» τουΠαπαδήμου, φτάσαμε πια σε ένα σημείο, που η αδίστακτη πολιτικήτους οδηγεί - διακηρυγμένα και με μαθηματική ακρίβεια - σε μια νέα γενιά.
Μόνο που τώρα πια δεν πρόκειται ούτε για τη γενιάτων 700, ούτε για τη γενιά των 500, αλλά για τη «γενιά των 300 ευρώ» και ακόμαπιο κάτω!
Keywords
Τυχαία Θέματα