ΧΤΥΠΑ Η ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΑ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
Το αίμα που έχει χυθεί- κακά τα ψέματα-δεν ξεχνιέται. Ξυπνούν μνήμες, αντανακλαστικά, άγρια ένστικτα. Δεν έχουνπεράσει και τόσα πολλά χρόνια από τότε που η Γερμανία έβαλε μπουρλότο σε όλοτον κόσμο για να τον «πείσει» ότι σώνει και καλά είναι η ανώτερη φυλή. Ηχείριστη μορφή παράνοιας, την οποία ακολούθησε ένας λαός-όχλος, με λαμπρέςεξαιρέσεις βέβαια, και κόστισε εκατομμύρια ζωές αθώων ανθρώπων στο βωμό ενόςμοχθηρού λαού. Συντριπτική η ήττα τους, Βαθειά ταπείνωση και εξευτελισμός για την Ύβρηπου επεφύλαξαν στο ανθρώπινο γένος. Η χώρα αυτή με τη νοσηρή και ανάλγητη νοοτροπία.......περίμενε
να περάσουν τα χρόνια για νααντεπιτεθεί και πάλι εναντίον τηςΕυρώπης. Τα συμπλέγματα και το μίσος εναντίον αυτών που της αντιστάθηκαν μεπρώτη τη μαρτυρική μας χώρα εκδηλώθηκαν και πάλι. Τότε ο Χίτλερ, σήμερα ηΜέρκελ. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Καθυπόταξη όλης της Ευρώπης με οικονομικόπρόσχημα. Μια χώρα αμετανόητη, έτοιμη να αποτεφρώσει οικονομικά πρώτα τη ΝότιαΕυρώπη, και μετά τον υπόλοιπο κόσμο. Η πιο αρρωστημένη φαντασίωση της άρχισε ναμετουσιώνεται σε πράξη. Και κάπου εκεί άρχισε να ξυπνά ο υπερατλαντικός τηςαντίπαλος. Όπως και τότε στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, που με το που μπήκε στονπόλεμο, αυτό σήμαινε τον αφανισμό του άξονα και ειδικά της Γερμανίας.
Το πρώτο χτύπημα της αλαζονικής καικουφιοκέφαλης Γερμανίας ήρθε με τον αποτυχημένο δανεισμό της από τις αγορές.Ούτε τα μισά από αυτά που τους ζήτησε δεν της τα έδωσαν. Αυτή η «ισχυρή» χώρα θάφτηκεστα ίδια κόλπα στα οποία καταφεύγει εναντίον των υποδουλομένων «εταίρων» της. Μετάήρθε και η άρνηση της Γαλλίας να την ακολουθήσει κατά πόδας στην πολιτικήμεγαλομανίας που θέλει να εφαρμόσει επί των νότιων πειραματόζωων (δυστυχώς γιαμας ο υπουργός εξωτερικών της χώρας Δήμας ήταν ολίγιστος στην πρόσφατη τραγικήεμφάνιση του στη συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογο του). Συνεχίστηκε προχθές με την από κοινούπροσπάθεια των μεγαλυτέρων τραπεζών του κόσμου με τις ευλογίες των ΗΠΑ, πουέριξαν χρήμα στην παγκόσμια αγορά για να μην υπάρξει κραχ εξαιτίας τηςτυχοδιωκτικής πολιτικής της Γερμανίας. Άλλο ένα ισχυρό χαστούκι στην νεοχιτλερικήΓερμανία. Και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται μεδιαφορετικά πρόσωπα, θα δούμε στο εγγύς μέλλον η Ευρώπη να γυρνά στα παλιάκράτη έθνη και τα νομίσματα τους, η Γερμανία να μην ολοκληρώνει τονμεγαλοϊδεατισμό της για απόλυτη υποταγή των Ευρωπαίων, και αυτό το ισχυρό ευρώπου φαντάζεται με την ψωροελίτ τωνβόρειων επικαφαλής να πηγαίνει στου διαόλου τη μάνα, όπως και η ίδια της. Ηύβρις πάντα έχει ακριβό τίμημα. Το θέμα είναι να αφυπνιστούν οι νότιοιΕυρωπαίοι και να γίνουν μια γροθιά γιανα κοντραρουν και να μην επαναληφθούν τέτοιεςπολιτικές που στρέφονται εναντίον τωνλαών τους. Η Γερμανία θα ξαναπληρώσει τοάρρωστο πολιτικό θυμικό της. Και θα το απολαύσουμε όλοι οι Έλληνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα