League of Legends

Στην αρχή επιλέγεις έναν από τους Τσάμπιονς που σου παρέχονται. Συνήθως είναι λίγοι αν είσαι νουμπάς, αλλά άμα αφιερώσεις πολύ λίγο χρόνο στο παιχνίδι θα ξεκλειδώσεις περισσότερους. Επίσης, οι περισσότεροι τσάμπιονς που σου παρέχονται είναι κοντοί/χοντροί, αλκοολικοί, έχουν ψυχολογικά, είναι φίδια που δεν έχουν βρεί την αγάπη, εξορίσοντες από τον Παράδεισο, κλπ.

Κάποιοι από αυτούς τους Τσάμπιονς είναι :

Γκράγκας: ο πιο χοντρός και αλκοολικός Τσάμπιον σε όλο το γκέιμ (απ' ότι καταλαβαίνετε έχει όλο το προαναφερόμενο πακέτο) που από την στιγμή που γεννήθηκε κουβαλάει πάντα μαζί
του ένα βαρέλι με κρασί.

Τραντλ: το πιο άσχημο Ορκ στην ιστορία των Ορκ, που από την στιγμή που γεννήθηκε η μητέρα του τον αποκλήρωσε και τον έδιωξε από το σπίτι από τότε περιφέρετε από ζούγκλα σε ζούγκλα με ένα σιδερένιο τενεκεδάκι ζητώντας βοήθηα από τους περαστικούς.

Τζακς: γνωστός και ως το φτωχό παιδί του χωριού. Ο Τζακς έχει περάσει από πάρα πολλές δουλειές όπως μελισσοκόμος, μπογιατζής, καθαριστής βόθρων, επισκευαστής ηλεκτρικών μηχανημάτων κ.α. Ως τελευταία του δουλειά είχε να βάλει σε όλους τους δρόμους του χωριού του καινούριες λάμπες. Την ώρα που έβαζε μια λάμπα είδε κάτι βιαστές να μπαίνουν στο σπίτι μιας ανυπεράσπιστης γιαγιούλας, έτσι αντί για να χώσει την λάμπα μέσα στο χώμα, την άρπαξε και άρχισε να τους χτυπάει μέχρι να τους βγουν τα μάτια. Έτσι η γριούλα σώθηκε και η εικόνα ενός σαχλού ήρωα με λάμπα ως όπλο (τι άθλιος τύπος) έμεινε στην ιστορία. (Γιατί όλοι οι άθλιοι πρέπει να γίνονται ήρωες?)
Περιπλεκόμενος Μοίρας (Τουίστεντ Φέιτ): ο επονομαζόμενος καλότυχος χαρτοπαίχτης του Λεάγγυε Οφ Λέτζεντς, επίσης και μπλοφατζής, κλεψιματίας ... και άλλα ΠΟΛΛΑ!!! Ο Φέιτ ως εξοπλισμό έχει τραπουλόχαρτα, δεν ακούγεται επίπονο, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ. Όπως όλοι ξέρουμε η παιδεία των μικρών παιδιών ξεκινάει από το σπίτι έτσι και οι γονείς του ήταν ψυχοπαθείς χαρτοπαίχτες που για να αλλάξουν την τύχη τους έπαιξαν ακόμα και την ψυχή τους ( ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! ), κρίμα την έχασαν. (Επίσης εκτός από τις ψυχές τους είχαν παίξει και κάτι ακόμα που θα φανερωθεί στον επόμενο τσάμπιον)

Γκρέιβς: (ή επονομαζόμενος από μερικούς Έλληνες και Γκράβες) ο αποτυχημένος χαρτοπαίχτης του Λεάγγυε Οφ Λέτζεντς, επίσης και υποτιθέμενος μπλοφατζής, ακόμα και ψυχοπαθής δολοφόνος αλλά και πολλά άλλα (τι άχρηστος Θεέ μου). Σε αυτόν είχαν ποντάρει οι γονείς του Διπλού Μοίρα την ζωή τους αλλά και του ίδιου του Διπλού Μοίρα!!! Τώρα ο Γκρέιβς έχει αφιερώσει την ζωή του ψάχνοντας τον Διπλού Μοίρα που του είχε ξεφύγει όταν ήταν μικρός και ακόμα τον έκλεψε στα χαρτιά πολλές φορές... ΠΟΛΛΕΣ φορές!!!! Μέχρι σήμερα που τον ψάχνει, βαστάει μια καραμπίνα να και νομίζει οτί είναι κάποιος ενώ είναι εντελώς άχρηστος.
Κέιτλιν (γνωστοί στους Έλληνες ως Μπατσίνα Κέιτλιν): Σερίφης στη θέση του Σερίφη στην μικρή πόλη του Πίλτοβερ, νοτιοδυτικά του κάπου αλλού. Αυτή η νεαρή μπατσίνα έχει ως χόμπυ, πιώμα μέχρι σκασμού από το βαρέλι του Γράγκας, να χάνει στα χαρτιά από τον
Keywords
Τυχαία Θέματα