Ατάκες για κλάματα του 2011

Δια χειρός Χειρούργου
Οι Ατάκες για κλάματα, είναι οι ατάκες του 2011 που, είτε μας έφεραν ενώπιον μιας θλιβερής διαπίστωσης, είτε περιγράφουν πολύ εύστοχα την θλιβερή πραγματικότητα, είτε απλά είναι για κλάματα. Κάποιες από τις ατάκες, ο Χειρουργός δεν άντεξε να τις αφήσει ασχολίαστες.Η κατάταξη είναι αντίστροφη, με τις καλύτερες ατάκες να βρίσκονται στο τέλος.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγο θα ελέγχουν τη χώρα, τη δημοκρατία οι αλβανοί και οι έλληνες κακοποιοί, οι οποίοι έχουν στρατούς από Αλβανούς».
Αλέκος
Αθανασιάδης, Κοζανίτης βουλευτής ΠΑΣΟΚ: «Αν δεν....... ψήφιζα το Μεσοπρόθεσμο θα βρισκόμουν στο χαντάκι».

Γιώργος Παπανδρέου: «Και να μπορούμε να μιλάμε μόνο για το πόσοι τουρίστες, Τούρκοι και άλλοι από άλλες περιοχές της γης, θα έρθουν στα νησιά μας, Ελληνικά ή Τούρκικα νησιά».Σχόλιο Χειρουργού: Συντακτικά μοιάζει με μια απύθμενη ηλιθιότητα. Την έβαλα εδώ μέσα γιατί μου δημιούργησε την εξής απορία - ανασφάλεια: Τι εννοεί όταν λέει «στα νησιά μας, Ελληνικά ή Τούρκικα νησιά»;
Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, υπουργός Δικαιοσύνης: «Δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα μου να πεθαίνει».
Βλαντιμίρ Πούτιν: «Η χώρα (σ.σ. οι ΗΠΑ) ζει με πίστωση, πέρα από τις δυνατότητές της και εναποθέτει ένα μέρος του χρέους της στην παγκόσμια οικονομία. Παρασιτεί την παγκόσμια οικονομία χρησιμοποιώντας το μονοπώλιο του δολαρίου»
Ούγκο Τσάβες: «Συντάσσομαι με αυτό που είπε ο φίλος μας, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν: οι ΗΠΑ είναι ένα πραγματικό παράσιτο της παγκόσμιας οικονομίας».
Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος: «Η χώρα μας τελεί πλέον υπό σκληρή κατοχή».
Μάρτιν Μπλέσινγκ, πρόεδρος της γερμανικής Commerzbank «Το ερώτημα είναι εάν η Ελλάδα επιτύχει την εξυγίανση, όσο εμείς θα είμαστε εν ζωή».
Ανδρέας Λοβέρδος: «Ότι το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που ταλαιπωρούν 10 εκατομμύρια πολίτες, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν».Σχόλιο Χειρουργού: Ε τότε γιατί έβαλε την γυναίκα του στο δημόσιο; Μάλλον από τότε άρχισε το κακό…
Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, προς την Κυβέρνηση: «Είστε μέρος του Παγκόσμιου αυτού προβλήματος και συστήματος, το υπηρετείτε πιστά και θέλετε να οδηγήσετε τη χώρα στον όλεθρο!»
Χορστ Ραίχενμπαχ ο Γερμανός «κατοχικός πρωθυπουργός» της Ελλάδος: «Ήρθα να αλλάξω τη ζωή των Ελλήνων».
Ουόρεν Μπάφετ δισεκατομμυριούχος επενδυτής: «Εμείς οι πολυεκατομμυριούχοι εξακολουθούμε να έχουμε υπερβολικές φοροαπαλλαγές. Οι βουλευτές στην Ουάσιγκτον αισθάνονται υποχρεωμένοι να προστατεύουν τους πλούσιους, λες και είμαστε είδος που κινδυνεύει με εξαφάνιση».
Πάνος Καμμένος: «Έχει καταλυθεί το σύνταγμα. Κατά παράβαση του συντάγματος δεν απαντώνται ερωτήσεις και επερωτήσεις βουλευτών στο κοινοβούλιο».
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, πρόεδρος του Eurogroup: «Αυτό που θα γίνει στην Ελλάδα ξεπερνά κάθε φαντασία»!Σχόλιο Χειρουργού: Μια αξιοσημείωτη «λεπτομέρεια»: Η δήλωση αυτή έγινε τον Ιούνη του 2011!
Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαος: «Κάποιοι μας διέσυραν διεθνώς και μας ο
Keywords
Τυχαία Θέματα