Η συμπεριφορά του Chris Evans δημιουργεί αντιδράσεις

10:02 4/7/2016 - Πηγή: AutoBlog

Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία του Chris Evans στα βρετανικά media, σε συνδυασμό με την αγάπη που έχει για τα αυτοκίνητα, φάνηκε να ήταν ο λόγος που τον καθιστούσε ως τον κατάλληλο άνθρωπο για να παρουσιάσει το Top Gear. Ο αυταρχικός χαρακτήρας του, όμως, και ο τρόπος που δουλεύει και συνεργάζεται με τους υπόλοιπους συμπαρουσιαστές του, τον έχουν μετατρέψει σε ανεπιθύμητο πρόσωπο.

Μέσα

από δημοσίευμα της, η εφημερίδα The Mirror ισχυρίζεται πως δείχνουν τον… πάγκο στον Chris Evans. Συγκεκριμένα αναφέρει πως πρόκειται να του ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθούν κάποιες αλλαγές και αν δε συμφωνεί με αυτές μπορεί να φύγει. Ο Matt είναι πιο γνωστός και πιο δημοφιλής στο κοινό, έτσι ο Chris θα κάνει πίσω. Οι υπόλοιποι παρουσιαστές θα έχουν πιο ενεργό ρόλο και πλέον η ομάδα του Top Gear, θα είναι ένα πιο ομοιογενές σύνολο, παρά ο Chris και η ομάδα του.

Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της εκπομπής απέφυγαν να σχολιάσουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, τα οποία προήλθαν από ανώνυμες πηγές. Όποια κι αν είναι πάντως η πραγματικότητα σχετικά με αυτό το θέμα, ένα πράγμα είναι απολύτως σίγουρο. Από τη στιγμή που απολύθηκε ο Jeremy Clarkson και στη θέση του ανέλαβε ο Chris Evans, η θεαματικότητα της εκπομπής έχει φθίνουσα πορεία. Το επεισόδιο με τη χειρότερη θεαματικότητα της 22ης σεζόν, κατάφερε να συγκεντρώσει 5,84 εκατομμύρια Βρετανούς τηλεθεατές. Τα επεισόδια της 23ης σεζόν όμως, δυσκολεύονται να φτάσουν τα 2,68 εκατομμύρια. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους και είναι ξεκάθαρο, ότι, αν θέλει το BBC να υπάρξει και νέα σεζόν για το Top Gear, με την 23η να ολοκληρώνεται χθες, θα πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Πιθανότατα περισσότερος τηλεοπτικός χρόνος για τον Chris Harris, τον Rory Reid ή ακόμα και τον Matt LeBlanc, να ευχαριστήσει το κοινό της εκπομπής, χωρίς όμως αυτό να εξασφαλίζει την επιτυχία της. Φυσικά, τον τελευταίο λόγο για αυτές τις αλλαγές, τον έχει η Kate Phillips, η οποία είναι υπεύθυνη για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του BBC.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Chris Evans,