Για υποκρισία κατηγορεί ο Verstappen τον Hamilton

14:31 3/7/2016 - Πηγή: AutoBlog

Ο Lewis Hamilton, ως τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής κι ένας από τους καλύτερους και ταχύτερους οδηγούς στη Formula 1, έχει εκατομμύρια οπαδούς. Βέβαια, υπάρχουν και άνθρωποι που τον αντιπαθούν ή είναι εναντίον του ακόμα και μέσα στο άθλημα. Ο Βρετανός δίνει πολύ μεγάλη βάση στην εικόνα που θέλει να περνά προς τα έξω, και ακριβώς γι’ αυτό κατηγορείται τώρα, από κάποιον συνάδελφό του.

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού

Grand Prix στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, οι οδηγοί ανησυχούσαν για την ασφάλεια, αφού η διαδρομή μέσα στην πόλη είχε λίγες εξόδους διαφυγής. Ο Hamilton δεν τάχθηκε στο πλευρό τους, λέγοντας πως οι οδηγοί παραπονιούνται για πολλά πράγματα, κάτι που δε θα πρέπει να γίνεται.

Βέβαια, η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι, καθώς, σύμφωνα με τον Max Verstappen, στη συνάντηση των οδηγών στο Μπακού, ο Nico Rosberg αποκάλυψε πως τις ίδιες ανησυχίες έχει και ο Hamilton εκ μέρους της Mercedes, παρόλο που έλεγε το αντίθετο! Ο οδηγός της Red Bull δεν δίσταζε να διαψεύσει τον «Billion Dollar Man», και μάλιστα παραθέτοντας λεγόμενα του Rosberg στη συνάντηση των οδηγών.

Στα media λέει ότι δεν τον νοιάζει, αλλά, όταν μιλάει στην ομάδα του, είναι διαφορετικά. Είχα ένα περιστατικό στη συνάντηση των οδηγών στο Μπακού, λέγοντας πως η είσοδος στα pits είναι αρκετά περίπλοκη, και αυτός αντέδρασε λέγοντας «δε θα έπρεπε να σε ενοχλεί αυτό». Αλλά, στη συνέχεια, ο Nico μπήκε μέσα και είπε «κάτσε Lewis, εσύ είπες ότι τρόμαξες μόλις μπήκε στο pit lane».

Ο μικρός έχει δείξει ότι δεν είναι άνθρωπος που μασάει τα λόγια του και τώρα επισημαίνει πως δε φοβάται να τα βάλει με τις απόψεις ενός Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Οπότε, γιατί συμβαίνει αυτό; Ίσως θέλει να είναι cool. Κοιτάζουμε την ασφάλεια και δε θέλουμε να πεθάνουμε στην πίστα. Προτιμώ να το κάνω στην πίστα από το να μιλάω σ’ αυτό στην αίθουσα ενημέρωσης, αλλά σίγουρα δε φοβάμαι τον Hamilton.

Keywords
Τυχαία Θέματα