Η Ford στα WEC και IMSA έως το 2019

15:33 3/7/2016 - Πηγή: AutoBlog

Η Ford επέστρεψε φέτος στα πρωταθλήματα του WEC και του IMSA με τα αγωνιστικά GT, κερδίζοντας μάλιστα στη κατηγορία της (GTE Pro), στον 24-ωρο αγώνα του Le Mans, κάνοντας το 1-3-4.

Τα αυτοκίνητα τρέχουμε με τα σήματα της ομάδας Ford Chip Ganassi Racing, η οποία το Σάββατο ανακοίνωσε πως το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ford

επεκτείνεται τουλάχιστον μέχρι και την σεζόν του 2019. Ο Raj Nair, αντιπρόεδρος της Ford και επικεφαλής τεχνικός σύμβουλος δήλωσε:

Θέλαμε να βεβαιωθούμε πως είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε σε παγκόσμια επίπεδο με τα αγωνιστικά GT. Έτσι θα συμμετέχουμε στα πρωταθλήματα WEC και IMSA μέχρι τουλάχιστον και το 2019, ενώ είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέραμε και κερδίσαμε τον 24-ωρο αγώνα αντοχής στην πρώτη μας χρονιά.

Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είμαστε για να κερδίζουμε αγώνες και πρωταθλήματα, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία που αποκτάμε, για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη και στην εξέλιξη των οχημάτων παραγωγής, στην βελτίωση των EcoBoost κινητήρων, στην αεροδυναμική, αλλά και στη χρήση ελαφρύτερων υλικών, ώστε τα οχήματα παραγωγής της Ford να κάνουν το επόμενο βήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα