Η Pagani εξελίσσει χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων;

Πριν από μερικές ημέρες, η Pagani παρουσίασε στο κοινό την Huayra BC. Την σκληροπυρηνική έκδοση της Pagani Huayra που διαθέτει 789 άλογα, 1.098 Nm ροπής και ένα νέο, 7-τάχυτο, αυτοματοποιημένο, μηχανικό κιβώτιο με ανθρακονημάτινα συγχρονιζέ που αλλάζει σχέσεις σε 75 msec! Όμως ακούγεται ότι το θέμα της μετάδοσης δεν έχει λήξει. Ακούγεται ότι η Pagani εξελίσσει ένα μηχανικό κιβώτιο!

Το κιβώτιο αυτό, κατά πάσα

πιθανότητα δεν θα είναι έτοιμο για την Huayra BC – δεν θα είχε νόημα η τοποθέτηση του εκεί άλλωστε, αφού το αυτοματοποιημένο μηχανικό που διαθέτει η BC είναι ούτως ή άλλως καινούριο. Οπότε δεν ξέρουμε για ποιο μοντέλο προορίζεται. Ίσως να προσφέρεται ως επιλογή στην roadster έκδοση της Huayra BC… ίσως να βρει τον δρόμο του για τον αντικαταστάτη της Huayra. Ίσως πάλι να βρέθηκε εκείνος ο οποίος είχε τα χρήματα και ήθελε οπωσδήποτε μηχανικό κιβώτιο στην Huayra του.

Άλλωστε, αν αληθεύουν αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα, η Pagani ήταν ανοιχτή στο θέμα του μηχανικού κιβωτίου, αρκεί κάποιος με πολύ βαθιές τσέπες να καλύψει όλα τα κόστη (εξέλιξης, δοκιμών κλπ) ενός τέτοιου κιβωτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα