Το Buick Avista περνά στην παραγωγή ως τετράθυρο coupe;

Το Buick Avista μπορεί να έκλεψε την παράσταση στο North American International Auto Show, αλλά προηγούμενα δημοσιεύματα, έλεγαν ότι πολύ δύσκολα θα περάσει στην παραγωγή. Αυτό βέβαια, μπορεί να αλλάξει, αφού η εταιρία δέχεται πιέσεις από τους πελάτες της για να κατασκευάσει το μοντέλο και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, το μοντέλο έχει βρει έναν “δυνατό” υποστηρικτή, στο πρόσωπο της Mary Barra.

Οπότε έχει ξεκινήσει

ένας “αγώνας” για να βρεθεί εκείνη η λύση που θα βελτιώσει την επιχειρηματική πρόταση του Avista ώστε αυτό να λανσαριστεί στην αγορά. Το Motor Trend, αναφέρει ότι οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει μία τετράθυρη coupe έκδοση του πρωτότυπου, που χάρη στο μεγαλύτερο μεταξόνιο και τις δύο επιπλέον πόρτες βελτιώνει σημαντικά τις πιθανότητες παραγωγής του αυτοκινήτου. Φαντάσου λοιπόν ένα μοντέλο με την εμφάνιση του Avista concept και αμάξωμα στο στυλ των Mercedes-Benz CLS, Porsche Panamera, Audi A7, BMW 6-Series Gran Coupe κ.ά.

Το μοντέλο αυτό, θα βασίζεται στην πισωκίνητη, Alpha πλατφόρμα της General Motors ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι οι πωλήσεις του δεν θα περιοριστούν στις Η.Π.Α. αφού θα λανσαριστεί και σε άλλες αγορές με άλλα σήματα (Holden, Vauxhall και Opel). Όσο για τους κινητήρες; Υπάρχουν και είναι γνωστοί. Από τον δίλιτρο, τετρακύλινδρο των 275 ίππων, τον τρίλιτρο ή τον twin-turbo V6 των 400 ίππων, μέχρι τον twin-turbo V6 των 3.6 λίτρων και των 464 ίππων!

Keywords
Τυχαία Θέματα