Έκθεση Παρισιού 2012: Η Greenpeace υψώνει πανό κατά τη παρουσίαση του νέου VW Golf

Προσωπικά το θεωρούσα δεδομένο ότι η Greenpeace θα εκμεταλλευόταν τη τεράστια απήχηση προς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης καθώς και το ενδιαφέρον παγκοσμίως είναι στραμμένο στην έκθεση του Παρισιού αυτές τις μέρες, ώστε να κάνει αισθητή τη παρουσία της και να διαδηλώσει ξανά ενάντια της VW και συγκεκριμένα έχοντας βάλει στόχο το νέο Golf VII BlueMotion και την κατανάλωση του.

Έτσι λοιπόν, μετά από σχεδόν τρεις

βδομάδες από τη παρουσίαση του νέου Golf VII, αυτή τη φορά, οι ακτιβιστές αποφάσισαν επέμβουν και στο  περίπτερο της αυτοκινητοβιομηχανίας και στη συνέχεια ξεδίπλωσαν ένα τεράστιο κίτρινο πανό που έλεγε “Μας ρυπαίνεται”.  Άφησαν επίσης πολλά μπαλόνια μεταξύ το μεγάλο πλήθος των δημοσιογράφων που ήταν συγκεντρωμένοι στο χώρο.

Πριν οι διαδηλωτές απομακρύνθηκαν γρήγορα, ένας εκπρόσωπος της VW, δήλωσε ότι το νέο Golf “είναι το πιο οικονομικό και αποδοτικό στην κατηγορία του», προσθέτοντας σαρκαστικά ότι «είμαστε ενθουσιασμένοι που η Greenpeace είναι εδώ και αναγνωρίζουν το έργο μας με τις παρατηρήσεις τους σχετικά με τα προϊόντα μας και τη τεχνολογία μας”. Τα συμπεράσματα δικά σου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα