Έκθεση Παρισιού 2012: Παγκόσμια πρεμιέρα για το Chevrolet Trax

H Chevrolet όπως είχε ανακοινώσει από το Μάιο που παρουσίασε το Trax στην έκθεση του Παρισιού. Το νέο της μικρό SUV, το οποίο είναι στην ουσία μια άλλη εκδοχή από αυτή των Opel Mokka και Buick Encore, είχε παρουσιαστεί σε μορφή πρωτότυπο το 2007 και θα πωλείται σε 140 χώρες με τον Μεξικό να είναι η πρώτη, ενώ στην Ευρώπη θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της από την Άνοιξη του 2013.

Το

αυτοκίνητο δεν θα πωλείται στην Αμερική λόγω του ότι η GM πιστεύει ότι θα κόψει πωλήσεις από το Chevrolet Equinox αλλά και από το Buick Encore. Έχει σχεδιαστεί ώστε να ακολουθεί την σχεδιαστική τάση της εταιρίας που την αναφέρει ως “αθλητική ευκινησία και κίνηση”. Σε σχέση με το Opel Mokka διαθέτει νέο μπροστά προφυλακτήρα, την γρίλια της Chevrolet, νέα φωτιστικά σώματα και εντονότερους θόλους. Υπάρχουν επίσης πλαστικά γύρω από το αμάξωμα, δόσεις χρώμιο και ζάντες αλουμινίου από 16 ως 18-ιντσες.

Στο εσωτερικό η καμπίνα διαθέτει ένα κομψό σχεδιασμό με ένα τριάκτινο τιμόνι, μεταλλικά λεπτομέρειες και κυκλικούς αεραγωγούς, στον εξτρά εξοπλισμό είναι το δερμάτινο σαλόνι και το σύστημα ψυχαγωγίας MyLink.

Κάτω από το καπό είναι διαθέσιμο με τρεις επιλογές. Ένας 1,6-λίτρων κινητήρας βενζίνης με 115 ίππους και 155 Nm ροπή, έναν υπερτροφοδοτούμενο 1,4-λίτρων βενζίνης με 140 ίππους και 200 Nm ροπής και τέλος ένας 1,7-λίτρων CDTI ντίζελ με 130 ίπποι και 300 Nm ροπής. Οι δυο τελευταίοι μπορούν να συνδυαστούν με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων αλλά και σύστημα τετρακίνησης.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα