Έκθεση Παρισιού 2012: Smart Forstars Concept

Η Smart στο Παρίσι μας παρουσίασε το Forstars Concept, ένα ηλεκτρικό SUC (Sports Utility Coupé) πρωτότυπο το οποίο μπορεί να μεταφέρει δύο άτομα έχοντας άπλετο αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει γυάλινη οροφή, LED φώτα σε σχήμα U, και στο μπροστά μέρος του καπό διαθέτει έναν προτζέκτορα. Είναι βαμμένο σε ένα πορτοκαλί-κόκκινο “alubeam rouge” με τον κλωβό να είναι βαμμένο σε ματ

μεταλλικό τιτάνιο. Πατά πάνω σε 21″ μαύρες ζάντες με ελαστικά διαστάσεων 245/35.

Το πρωτότυπο μας δείχνει τη μελλοντική σχεδιαστική γραμμή της Smart και έχει διαστάσεις 3.550 mm μήκος, 1.710 mm πλάτος, 1.505 mm ύψος και 2.470 mm μεταξόνιο. Στο εσωτερικό του διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα ήχου το οποίο μπορεί να συνδεθεί με Bluetooth και iPhone. Τα καθίσματα είναι επενδυμένα με λευκές δερμάτινες επενδύσεις με κόκκινα διακοσμητικά, ενώ το εσωτερικό διαθέτει τα ίδια χρώματα που συναντάμε στο εξωτερικό.

Μηχανικά φορά έναν μαγνητικό ηλεκτροκινητήρα 60 kW (82 ίππων) με 135 Nm ροπής, βελτιωμένο από την Brabus και έχει μηδενικές εκπομπές. Έχει τελική ταχύτητα 130 χλμ/ώρα και οι μπαταρίες είναι ιόντων λιθίου χωρητικότητας 17,6 kWh.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα