Τριντσιέρι: Δεν έχουμε την πίεση για να πάρουμε την νίκη γιατί έχουμε φτάσει τον στόχο μας να περάσουμε στο Top-16

Η Καντού δεν θα έχει την πίεση για την νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (15/12), αφού έχει πετύχει τον στόχο της, που ήταν η πρόκριση στο Top 16, όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Αντρέα Τριντσιέρι. Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας τόνισε παράλληλα πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να τερματίσει στην καλύτερη θέση που μπορεί στον όμιλο, χαρακτήρισε το ματς πολύ δύσκολο και τον Βασίλη Σπανούλη

σταρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τριντσιέρι:
"Δεν έχουμε την πίεση για να πάρουμε την νίκη γιατί έχουμε φτάσει τον στόχο μας να περάσουμε στο Top-16. Το να είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι πιθανότατα θα ήταν λάθος. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάστασή μας και να τερματίσουμε στην καλύτερη θέση που μπορούμε στον όμιλο. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι της Πέμπτης στην Αθήνα θα είναι πολύ δύσκολο, επειδή ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί στην έδρα του.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με φυσική κατάσταση και επιθετική στην άμυνά της, έχοντας έναν σταρ όπως είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Αυτός είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε περισσότερα περάσματα, λιγότερες ντρίμπλες στην επίθεση και μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα".

Από την πλευρά του ο Γκιόργκι Σερμαντίνι δήλωσε: "Θυμάμαι πάρα πολύ καλά τον αγώνα του πρώτου γύρου εναντίον του Ολυμπιακού. Τα κοψίματά μου ήταν καθοριστικά για να κατακτήσουμε την νίκη και να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Τώρα, όμως θα παίξουμε στην Αθήνα , μια από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης.

Εχω παίξει στον Παναθηναϊκό και ξέρω απόλυτα την κατάσταση και πόσο οι έλληνες φίλαθλοι επηρεάζουν την ομάδα τους. Πρέπει να είμαστε αθόρυβοι και να παίξουμε το μπάσκετ μας. Εάν καταφέρουμε να μείνουμε κοντά στο σκορ στο τελευταίο λεπτό, μπορούμε να κλέψουμε την νίκη. Εάν έχουμε έστω και μια μικρή πιθανότητα να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας, ας την πάρουμε!".

Keywords
Τυχαία Θέματα