«Πιστεύω στην ΑΕΚ και θα την στηρίζω»

16:50 14/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Σαμίρ Σαμπάχ είναι από πέρυσι ο μεγάλος χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ και συμπαραστέκεται σε όλες τις προσπάθειες που κάνει η ομάδα με σκοπό να κόψει πρώτη του νήμα και να βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα κατακτώντας το Πρωτάθλημα και όχι μόνο. Μετά την επιβλητική νίκη μάλιστα που πέτυχαν τα κορίτσια ο επιχειρηματίας θέλησε να τις ευχαριστήσει και να τις κάνει να χαλαρώσουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο ίδιος μίλησε στο aek365.gr

και τόνισε πως θα συνεχίζει να στηρίζει την Ένωση, ενώ στην φιέστα είναι ικανός να σταματήσει στη μέση του δρόμου και να ανάψει βεγγαλικά, αφού το δέσιμο του με την ομάδα είναι αρκετά ισχυρό!

-Η απόφαση να γίνετε χορηγός της ΑΕΚ ήρθε τυχαία ή λόγω κάποιων επαφών με άτομα από την ομάδα;

-Η προσέγγιση έγινε από τον κ. Ατάρι Αμπντάλα, ο οποίος είχε επαφή με την ΑΕΚ και όταν μου μίλησε για αυτό το βρήκε πολλή καλή ιδέα, λόγω της προσφυγιάς που ενώνει την Παλαιστίνη και την ιστορία της ΑΕΚ με την Κωνσταντινούπολη. Τότε άρχισα να το βλέπω συναισθηματικά, ενώ αργότερα δέθηκα πάρα πολύ με την ομάδα και την μαχητικότητά της. Τα υπόλοιπα λίγο πολύ είναι γνωστά, με την χορηγία και την στήριξη στο τμήμα, αλλά και τα κορίτσια.

-Πέρυσι αν και η ΑΕΚ είχε βρεθεί κοντά στην κατάκτηση τίτλων δεν τα κατάφερε. Ωστόσο εσείς συνεχίζεται να στηρίζεται τα κορίτσια.

- Ναι, έτσι είναι. Με την ΑΕΚ πλέον έχω δεθεί αρκετά. Η πίστη μου στην ομάδα είναι τόσο μεγάλη που δεν με επηρέασε το γεγονός πως χάσαμε τους τίτλους. Άλλωστε ήταν η πρώτη μας χρονιά στην μεγάλη κατηγορία και πιθανότητα μας στοίχησε η απειρία. Φέτος όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει τα κορίτσια είναι πιο έμπειρα και ελπίζουμε πως στο τέλος θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε τίτλο ή τίτλους.

-Σας είδαμε και στο Μετς να πανηγυρίζετε και να μην υπολογίζεται ότι η ΑΕΚ ήταν φιλοξενούμενη.

- Φυσικά, δεν μπορούσα να συγκρατήσω το πάθος μου και την χαρά μου. Τα κορίτσια κατάφεραν να νικήσουν μέσα στο Μετς, έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και έδωσαν σε όλους μας μεγάλη χαρά. Εγώ αν και ήμασταν φιλοξενούμενοι δεν μπορούσα να μην πανηγυρίσω και να περιμένω πόντο-πόντο να πανηγυρίσουμε την μεγάλη αυτή νίκη.

-Γενικότερα πηγαίνετε αρκετά γήπεδο για να παρακολουθήσετε την ΑΕΚ;

-Φυσικά και είμαι πάντα δίπλα στα κορίτσια. Ειδικά όποτε το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Τελευταία φορά πριν από το Μετς είχα πάει στο Ευρωπαϊκό μας παιχνίδι με την Βιζούρα που στην πρώτη μας συμμετοχή στην ιστορία του συλλόγου καταφέραμε να νικήσουμε. Γενικότερα περιμένω στο τέλος της χρονιάς την φιέστα του τίτλου!

-Πέρα από τα βόλεϊ έχετε παρακολουθήσει κάποιο άλλο άθλημα της ΑΕΚ;

-Δυστυχώς, δεν τα έχω καταφέρει, αλλά σίγουρα θα ήθελα πάρα πολύ. Εκτός της ΑΕΚ όμως έχω δει την Εθνική ομάδα της Ελλάδας σε πολλούς αγώνες. Ενώ είναι αλήθεια πως στο Euro του 2004 μετά τον τελικό, όπου η Ελλάδα κατέκτησε το τρόπαιο πανηγύρισα έξαλλα ανάβοντας καπνογόνα στη μέση του δρόμου. Αυτή θα είναι η αντίδρασή μου και ότ

Keywords
Τυχαία Θέματα