Μοίρασαν δώρα και χαρά οι πράσινοι στο Ιδρυμα Βρεφών Μητέρα

Τις φιλανθρωπικές τους επισκέψεις σε Ιδρύματα συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, καθώς μετά το "Ελπίδα" που πήγαν την περασμένη εβδομάδα, την Τετάρτη (14/12) επισκέφτηκαν το "Μητέρα" στο Ιλιον δείχνοντας και πάλι το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Η ΠΑΕ με αντιπροσώπους το μέλος του ΔΣ, Στράτο Σωπήλη, τον επιχειρησιακό διευθυντή Ευάγγελο Πέτσο, τον επιμελητή ποδοσφαιρικού τμήματος, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τους Λέτο, Κλέιτον,

Ρούντολφ, Κουίνσι, Σιμάο, Σαριέγκι, Σεϊταρίδη, Πετρόπουλο, Ταμπάκη, Φουρλάνο, Λαγός, Μαυρία από την ομάδα μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά, ενώ ανακοινώθηκε ότι ο Παναθηναϊκός και το "Μητέρα" θα συνεργαστούν, προκειμένου να μπορούν τα παιδιά από το ίδρυμα να πηγαίνουν στο γήπεδο και να παρακολουθούν αγώνες.

Τους πράσινους υποδέχθηκε ο διοικητής του ιδρύματος, Δημήτρη Βεζυράκη που τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους και τους ξενάγησε σε όλους τους χώρους του ιδρύματος και τους παιδότοπους που παίζουν τα παιδιά. Εκεί οι πράσινοι τους μοίρασαν δώρα, μπάλες και φανέλες, ενώ αυτός που αποθεώθηκε περισσότερο από τους άλλους ήταν ο Σεμπάστιαν Λέτο, τον οποίο πολιόρκησαν οι μικροί για ένα αυτόγραφο.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Στράτος Σωπήλης τόνισε πως είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον Παναθηναϊκό να δίνει χαρά στα παιδιά και να βοηθά το έργο ιδρυμάτων όπως το "Μητέρα" και συμπλήρωσε "Σας ευχαριστούμε κι εμείς που επιλέξατε τον Παναθηναϊκό για τη σημαντική αυτή κίνηση".

Ο κ. Βεζυράκης είπε: "Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσουμε τα παιδιά που δεν έχουν γονείς. Είναι ένα έργο δύσκολο και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σ’ αυτή μας την προσπάθεια έχουμε αρωγό τον Παναθηναϊκό. Τον ευχαριστούμε για την Β«υιοθεσίαΒ» που έκανε, προσφέροντας στα παιδιά τη δυνατότητα να βλέπουν τους αγώνες της ομάδας. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω, είμαι πολύ χαρούμενος που αποδεχτήκατε την πρόσκλησή μας".

Από πλευράς παικτών του Παναθηναϊκού, ο Γιόσου Σαριέγκι τόνισε: "Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτό το ίδρυμα για τα παιδιά. Αυτές τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων που είναι δύσκολα για όσους δεν έχουν οικογένεια, είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε δίπλα τους και τα βλέπουμε να μας χαμογελούν. Δίνει και σε μας δύναμη αυτή η επίσκεψη για να παίξουμε και για λογαριασμό αυτών των παιδιών".

Ενώ ο Χάρης Μαυρίας πρόσθεσε: "Οτιδήποτε δίνει χαρά στα παιδιά είναι σημαντικό και πρέπει όλοι μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τα βοηθήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα