Το πανό και οι απαντήσεις που πρέπει να δοθούν

Η χθεσινή (09/11) ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Θύρα 4, η άτυπη συνάντηση οπαδών με διοικούντες, το πανό που ανάρτησε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς και το οποίο ανέφερε. «η υπομονή μας τελειώνει. Ξυπνάτε.» στο περιθώριο της φιλικής νίκης επί της ΑΕ Ποντίων, είναι στοιχεία που αν μη τι άλλο αποτυπώνουν την κατάσταση που επικρατεί στον Δικέφαλο στη παρούσα φάση. Οι οπαδοί που είναι οι σταθεροί αλλά και βασικοί χρηματοδότες της ΠΑΕ απαιτούν απαντήσεις.

Και ουδείς μπορεί να τους προσάψει το παραμικρό. Ξέρουν ότι (όπως σε όλες τις ομάδες

έτσι και) στον ΠΑΟΚ υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στους παίκτες και θέλουν να μάθουν αν όντως είναι τόσο μεγάλες που επηρεάζουν τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος.

Θέλουν επίσης να μάθουν τι συμβαίνει στην περίπτωση του Πάμπλο Κοντρέρας ο οποίος είναι υγιέστατος ώστε να αγωνιστεί με την Εθνική Χιλής, ενώ όταν ήταν στη Θεσσαλονίκη, ήταν τραυματίας. Κυρίως όμως είναι επιθυμία τους να δουν μια ξεκάθαρη διοικητική κατάσταση, να ενημερωθούν περί του πλάνου του συλλόγου. Να ξέρουν που βαδίζει η ομάδα που χρηματοδοτούν.

Σήμερα (10/11) το μεσημέρι πάντως, πραγματοποιήθηκε ένα άτυπο διοικητικό συμβούλιο (σ. σ. δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία έγκρισης της νέας διοίκησης από το Πρωτοδικείο) όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οικονομική δυσκολία, αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που διαφαίνεται είναι πως, μόλις το Πρωτοδικείο εγκρίνει την σχετική αίτηση, η νέα διοίκηση θα δώσει συνέντευξη Τύπου ώστε να απαντήσεις στα πολλά ζητήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα