Χάμιλτον: Θέλω να λυθούν οι διαφορές με Μάσα

Ο Λιούις Χάμιλτον εμφανίστηκε αποφασισμένος να κάνει την πρώτη κίνηση για να ξεκαθαρίσει τη δυσάρεστη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Φελίπε Μάσα, έπειτα από ένα ακόμα μεταξύ τους ατύχημα στην Ινδία.

"Δεν έχω μιλήσει μαζί του", είπε ο Χάμιλτον πριν από την έναρξη του GP Αμπου Ντάμπι.

"Θα ήθελα να λύσουμε τις διαφορές μας, αλλά πρέπει να τα βρούμε στη μέση, δεν μπορεί να γίνει μόνο από τη μία πλευρά. Πρέπει να το θέλει και εκείνος.

"Είχαμε τις συγκρούσεις μας μέσα στην πίστα, αλλά πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του και αυτό παραμένει το ίδιο

όλη τη χρονιά".

Πάντως, για καλό και για κακό, ο οδηγός της McLaren παραδέχτηκε ότι στον αγώνα της Γιας Μαρίνα θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει την οποιαδήποτε επαφή με τον Μάσα εντός πίστας.

"Σίγουρα σκοπεύω να είμαι οπουδήποτε αλλού παρά κοντά του", πρόσθεσε ο Χάμιλτον.

Στο μεταξύ, ο Μάσα επέμεινε πως δεν ευθυνόταν εκείνος για τη σύγκρουση με τον Χάμιλτον στην Ινδία, παρά το γεγονός ότι τιμωρήθηκε με ποινή διέλευσης από τους αγωνοδίκες.

"Δεν ήταν δικό μου το λάθος, ούτε του Λιούις", δήλωσε ο βραζιλιάνος της Ferrari. "Ισως μπορεί κανείς να πει ότι ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν. Αλλά, για μένα, το λάθος ήρθε από τους αγωνοδίκες.

"Οταν κάνω ένα λάθος μέσα στην πίστα είμαι ο πρώτος που το παραδέχομαι και ζητάω συγγνώμη. Αλλά στην τελευταία κούρσα το λάθος δεν ήταν σίγουρα δικό μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα