Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τζέι Αρ Γκίντενς

Οταν διαπιστώνεται ότι το διαζύγιο δεν συμφέρει τη κάθε πλευρά, τότε ο συμβιβασμός αποτελεί τη καλύτερη δυνατή λύση. Κι αν στο διάστημα που οι δύο πλευρές ήταν στα... χαρακώματα ειπώθηκαν διάφορα, όταν ανταμώνουν λένε κι ένα «περασμένα, ξεχασμένα» και τα βρίσκουν. Αυτό έγινε στη περίπτωση του ΠΑΟΚ με τον Τζέι Αρ Γκίντενς. Κι έτσι η συνεργασία θα συνεχιστεί...

Είναι αλήθεια ότι το διαζύγιο δεν συνέφερε κάποιον από τους δύο.

Διότι, ο μεν ΠΑΟΚ θα έπρεπε να βρει ένα ποσό (κοντά...) στα 34 χιλιάρικα ευρώ για να καταβάλλει στον παίκτη. Να δώσει δηλαδή σχεδόν τη μισή δόση από τον ΟΠΑΠ στο Γκίντενς. Αυτό θα προκαλούσε δυσλειτουργία (οικονομικά). Γιατί; Διότι θα οδηγούσε στη μη καταβολή δόσεων που αφορούν το άρθρο 99 (σ. σ. αυτό απαγορεύεται δια ροπάλου, γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος άρσης της υπαγωγής της ΚΑΕ σε αυτό το καθεστώς με ό,τι αυτό συνεπάγεται), μη καταβολή των 20.000 ευρώ στην Εφορία στο πλαίσιο της ρύθμισης, ποσό που κατατέθηκε χθες (30/01) και φυσικά δυσλειτουργία αναφορικά με τη πληρωμή παικτών, τεχνικού επιτελείου, υπαλλήλων κλπ.

Συνεπώς, στον Δικέφαλο ήταν αναγκασμένοι να αλλάξουν τακτική. Κυρίως από τη στιγμή που ο Γκίντενς έδειξε αποφασισμένος να διεκδικήσει άμεσα τα 34 χιλιάρικα. Κι όπου... Β«άμεσαΒ», μπορείτε να βάλετε τη λέξη Β«ΦΙΜΠΑΒ», που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόπος της συντριπτικής πλειοψηφίας των ελληνικών ομάδων.

Από την άλλη πλευρά, ο Γκίντενς δεν είχε βάλει στην ατζέντα του, την αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ. Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν έχει στα χέρια του κάποια αξιόλογη πρόταση, του αρέσει η Θεσσαλονίκη και απλά ήθελε να διασφαλίσει ότι θα πάρει άμεσα, μέρος των οφειλόμενων. Οι παλιότεροι στο μπασκετικό ρεπορτάζ συνηθίζουν να λένε εξάλλου ότι Β«αυτό που ενδιαφέρει τους Αμερικανούς είναι τα δολάρια. Οσο Β«πέφτουνΒ», όλα είναι καλά. Αν όμως σταματήσουν να Β«πέφτουνΒ», τότε υπάρχει πρόβλημαΒ».

Ο Γκίντενς έλαβε τη διαβεβαίωσε από τον Μπάνε Πρέλεβιτς για άμεση καταβολή του μεγαλύτερου μέρους των οφειλόμενων κι έτσι επήλθε ο συμβιβασμός. Τώρα, αν οι δύο πλευρές αντάλλαξαν και Β«συγνώμεςΒ» - ο ένας για τη μη καταβολή των χρημάτων και ο άλλος για την άρνησή του να αγωνιστεί απέναντι στον Ηλυσιακό - είναι κάτι που ενδεχομένως να προβλέπεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα