Κεχαγιάς: Σκληρή δουλειά για την άνοδο

Λίγο πριν φορέσει την φόρμα των βυσσινί και προπονήσει τους παίκτες της λαρισινής ομάδας, ο Νίκος Κεχαγιάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΛ στις εγκαταστάσεις των Δένδρων. Ο Φαρσαλινός τεχνικός αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Κώστας Πηλαδάκης για να αναλάβει τις τύχες της ΑΕΛ σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ζήτησε την στήριξη του κόσμου της ομάδας από εδώ και πέρα, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι μέχρι το βράδυ ίσως να ανακοινωθεί μια

μεταγραφή επιθετικού, ενώ επεσήμανε ότι βοηθός του θα είναι είτε ο Πάρις Ζουμπούλης, είτε ο Θωμάς Κυπαρίσσης.

"Οι επαφές που είχα με την ΑΕΛ είχαν ευτυχή κατάληξη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Πηλαδάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και είναι μεγάλη τιμή να βοηθήσω την ΑΕΛ ως προπονητής. Μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και ειδικό βάρος. Το έχω ζήσει από μικρός. Το μικρόβιο υπάρχει. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις και κυρίως με δουλειά, να πετύχουμε το στόχο που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα.

Εκεί, δηλαδή, που ανήκει η ΑΕΛ. Θα ήθελα να πω στον κόσμο της ομάδας να μας δώσει τη δυνατότητα να δουλέψουμε ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Χρειαζόμαστε τη στήριξή του σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνά η ΑΕΛ σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει γύρω μιας μια οικονομική κατάσταση που έχει επηρεάσει και την ΑΕΛ. Η διοίκηση προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και προσπαθεί να αντιμετωπίσει αυτό το οξύ πρόβλημα".

Σε ερώτηση εάν είναι θετικό το γεγονός ότι υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος επεσήμανε: "Σίγουρα είναι καλό για όλους. Όταν έχεις χρόνο μπορείς να δεις την ομάδα καλύτερα. Δεν έχω πλήρη εικόνα των παικτών, αν και την έχω δει σε αρκετά παιχνίδια. Αυτές τις μέρες θα έχω τη δυνατότητα να διαμορφώσω άποψη και να εφαρμόσω κάποια πράγματα που θέλω πάνω στο παιχνίδι".

Ο Νίκος Κεχαγιάς αποκάλυψε ότι η ΑΕΛ βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην επίθεση: "Η συμφωνία μου με την ομάδα ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί. Ο χρόνος είναι περιορισμένος. Παρόλα αυτά συζητάμε με κάποιο παίκτη όσον αφορά την επίθεση και ειδικά μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Γιώργο Σαϊτιώτη. Πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ θα έχουμε και την ανακοίνωση".

Το αν αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΛ είναι η κακή της ψυχολογία, ο Νίκος Κεχαγιάς τόνισε: "Η ψυχολογία παίζει μεγάλη σημασία σε μια ομάδα. Σίγουρα επειδή βρισκόμαστε μακριά από την κορυφή είναι λογικό να μας έχει επηρεάσει όλους όσους ασχολούμαστε με την ομάδα. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Τα αποτελέσματα μπορούν να φέρουν την καλή ψυχολογία. Αλλά για να έρθει θα πρέπει να διαμορφώσεις εσείς τις προϋποθέσεις".

Τέλος αναφέρθηκε και στο θέμα του άμεσου συνεργάτη του: "Τις επόμενες μια, δύο μέρες θα έχει ολοκληρωθεί. Ο Θωμάς είναι πολύ φίλος είμαστε σχεδόν σαν αδέλφια. Αλλά προς το παρών δεν μπορώ να πω κάτι. Έχω μιλήσει και με τον Πάρι Ζουμπούλη με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί μαζί στην Ξάνθη".

Keywords
Τυχαία Θέματα