«Να πει την αλήθεια ο Μανωλάς!»

17:07 31/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί ο Κώστας Μανωλάς να διαψεύδει ότι δέχθηκε επίσημη πρόταση από την Εβερτον μέσω του Θεόφιλου Καρασσαβίδη, αλλά ο ίδιος ο μάνατζερ μιλώντας πριν από λίγο στο aek365 δίνει την δική του εκδοχή για όλα όσα έγιναν και μάλιστα αναφέρει και λεπτομέρειες για όσα συζητήθηκαν μεταξύ των δύο πλευρών τα τελευταία 24ωρα. Ο «μεσάζοντας» του deal ΑΕΚ και Εβερτον (πήγε πέρυσι τον Απόστολο Βέλλιο εκεί από τον Ηρακλή) αποκάλυψε

στο aek365 την πλήρη πρόταση της αγγλικής ομάδας προς τον 21χρονο στόπερ και την Ενωση, ενώ μίλησε για τις επαφές με τον ποδοσφαιριστή και την συνάντηση στο σπίτι του Στέλιου!

«Θα ήθελα ο Κώστας να έχει το σθένος να πει ότι αρνήθηκε την πρόταση και όχι ότι δεν έλαβε ποτέ επίσημη πρόταση. Δεν είναι σωστό αυτό που κάνει και αυτό που λέει» είπε στην αρχή ο κ.Καρασσαβίδης για την υπόθεση Μανωλά και συνέχισε τονίζοντας «Η αλήθεια είναι ότι ο Μανωλάς έλαβε μια πρόταση μέσω e-mail από τον συνέταιρο μου στην Ιταλία Φιοράντζελο Καλιμά και μέσα σε αυτό υπήρχαν τα ονόματα του αντιπροέδρου της Εβερτον Ρόμπερτ Ελντστόυντ, του Γενικού Διευθυντή της Ντέιβιντ Χάρισον και του μάνατζερ Κέμι Μόγες αδερφό του προπονητή της αγγλικής ομάδας. Η πρόταση στάλθηκε και στον παίκτη και στην ΑΕΚ για να αποφύγουμε όλα αυτά που έγιναν τώρα και η ΠΑΕ ΑΕΚ μπορεί να πει ποια είναι η αλήθεια».

Οσον αφορά για αυτά που έγιναν χθες και σήμερα μεταξύ των δύο πλευρών και τις επαφές που υπήρχαν, ο μάνατζερ υπογράμμισε αποκαλύπτοντας και την πλήρη πρόταση για την μεταγραφή «Χθες το απόγευμα έγινε μια ανεπίσημη επαφή με την ΑΕΚ με πρόταση που ήταν μικρότερη από την τελική. Ενημερώσαμε και τον παίκτη και την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι για να προχωρήσει κάτι πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη και του παίκτη. Δεν είπε ποτέ ναι η ΑΕΚ σε εμάς. Μόνο αν δεχόταν ο παίκτης θα διαπραγματευόμασταν με την ΑΕΚ. Ο Κώστας αρνήθηκε την πρώτη πρόταση αμέσως. Χθες αργά το βράδυ και σήμερα νωρίς το πρωί επανήλθαμε με νέα πρόταση, βελτιωμένη προς τον παίκτη. Λόγω χρόνου δεν έγινε γραπτή, αλλά και σε αυτήν αρνήθηκε ο Κώστας.

Η πρόταση ανέφερε αναλυτικά: 300 μπόνους μεταγραφής στον παίκτη, πάγιες αποδοχές 300.000 ευρώ για συμβόλαιο 4,5 ετών και με τα μπόνους συμμετοχών θα μπορούσε να εισπράξει ο Κώστας μέχρι και 600.000 ευρώ, 10.000 ευρώ μπόνους μετακόμισης το οποίο πληρώνει η Ομοσπονδία και 3.500 ευρώ σε αεροπορικά εισιτήρια. Η ΑΕΚ θα έπαιρνε άμεσα 500.000 ευρώ και αν συμπλήρωνε 10-20-30 συμμετοχές ο παίκτης μέχρι το 2013 θα έπαιρνε η ΑΕΚ από 120.000 ευρώ μέχρι 300.000 ευρώ».

Τέλος, ο κ.Καρασσαβίδης κλείνοντας σχολίασε οργισμένος για όσα ειπώθηκαν για την υπόθεση Μανωλά κυρίως από την πλευρά του Ελληνα αμυντικού «Αυτή η προσφορά και τα e-mail δεν δέχονται αμφισβήτηση. Άδικο και ο Κώστας απάντησε στην τηλεφωνική επικοινωνία. Δεν τον υποχρεώσαμε. Άσκοπο να δηλώνουν άγνοια. Αν για οποιοδήποτε λόγο άλλη ομάδα και προσφορά. Δεν είναι σωστό να προσβάλλουν άτομα και ομάδες με τέτοιο τρόπο. Δεν μπορεί αμφισβητεί τις διαδικασίες που έγιναν. Εμείς μιλήσαμε κυρίως με Κώστα,

Keywords
Τυχαία Θέματα