Στους κορυφαίους ο Καπίνο

Αφιέρωμα στον Στέφανο Καπίνο φιλοξενεί η ιστοσελίδα "Bleacherreport", η οποία ασχολείται με νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί στο ευρύ κοινό, αλλά έχουν τις προοπτικές να γίνουν σύντομα...

Συγκεκριμένα το αφιέρωμα αναφέρει για τον 17χρονο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού:

"Ο Στέφανος Καπίνο πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας. Σε ηλικία 17

ετών έγινε ο μικρότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που κάνει το ντεμπούτο του. Απίστευτη διάκριση.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το όλο θέμα είναι πως ο Καπίνο είναι γκολκίπερ. Και συνήθως οι γκολκίπερ βγάζουν το ταλέντο τους σε μεγαλύτερη ηλικία, παρόλο που δεν αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια, και ο Καπίνο σίγουρα έχει μπροστά του ακόμα πολύ δουλειά για να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος. Παρά το γρήγορο κάλεσμα του στην Εθνική ομάδα.

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού πολύ γρήγορα κέρδισε την εκτίμηση των οπαδών. Στο πρόσφατο ντέρμπι ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην ισοπαλία της ομάδας του. Τα αντανακλαστικά του είναι εντυπωσιακά ενώ είναι πολύ ψηλός φτάνοντας τα δύο μέτρα.

Οι Έλληνες γκολκίπερ δεν είναι τόσο δυνατοί τα τελευταία χρόνια. Ο Καπίνο όμως θα μπορούσε να λύσει αυτό το πρόβλημα. Ήδη οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους της Ευρώπης".

Οι υπόλοιποι 19 ποδοσφαιριστές που φιλοξενούνται στο συγκεκριμένο αφιέρωμα είναι οι: Σερντάν Σακίρι, Αντέμ Λιάγιτς, Έρικ Λαμέλα, Ίκερ Μουνιαΐν, Γιόντ Τοράλ, Έκτορ Μπεγιερίν, Ραχίμ Στέρλινγκ, Αλεχάντρο Γκριμάλντο, Ρος Μπάρκλεϊ, Τζον Γκουντέτι, Σουλεϊμάν Κουλιμπαλί, Ρίο Μιγιάτσι, Ράφα Αλκαντάρα, Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, Όσκαρ Ντοε Σάντος, Μάρκο Μπουένο, Έρικ Τόρες, Οριόλ Ρομέου, Χουάν Μάνουελ Ιτούρμπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα