Στην 19άδα Χολέμπας και Γέστε

Στην αποστολή, που επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη συμπεριλήφθηκαν οι Χοσέ Χολέμπας και Φραν Γέστε, προσφέροντας δύο ακόμα λύσεις στον προπονητή τους. Προπονήθηκε κανονικά ο Ιμπαγάσα και όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για το ματς Κυπέλλου με τον Πιερικό.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Βαλβέρδε

είδε δύο παίκτες του να επιστρέφουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και να είναι διαθέσιμοι.

Ο λόγος για τους Χολέμπας και Γέστε, που πήραν τις θέσεις των Ζαραδούκα και Ποτουρίδη στην 19άδα του Ολυμπιακού, από την οποία θα κοπεί κάποιος την Κυριακή (18/12). Ο βάσκος μέσος επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το ματς με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ.

Ο Βαλβέρδε, όπως συνηθίζει, δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την 11άδα, αλλά αν κάποιος από τους δύο έχει ελπίδες για να πάρει φανέλα βασικού αυτός είναι ο Χολέμπας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Ρέντη, ο Μέγερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά και οι Παπαδόπουλος, Παπάζογλου στο κέντρο της άμυνας.

Μοντέστο και Μανιάτης αναμένεται να είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Ορμπάιθ να διεκδικεί τη θέση του κορσικανού, ο Φουστέρ θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού, ενώ η τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Φετφατζίδη, Μιραλάς και Πάντελιτς.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Ορμπαίθ, Χαβίτο, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Αμπντούν.

Προλαβαίνει τον Πιερικό ο Ιμπαγάσα, ανεβαίνει ο Μακούν
Από εκεί και πέρα, ο Ιμπαγάσα συμμετείχε για δεύτερη διαδοχική φορά στο ομαδικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Σε ότι αφορά το μέτωπο των τραυματιών, οι Μέλμπεργκ και Φέισα ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ο Μακούν, που σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς, ακολούθησε μέρος του ομαδικού.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο (18/12) στις 10:30GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα