Ήθελε και έχασε ο Αστέρας

21:41 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

Τι κι αν οι κλασικές ευκαιρίες προσφέρθηκαν απλόχερα στους επιθετικούς του Αστέρα, εκείνοι τις «κλώτσησαν» λες και δεν ήθελαν τη νίκη. Μοιραίος ο Σολάκης που έχασε 2 ευκαιρίες, σε κενή εστία, με τις οποίες ισοφάριζε και έπειτα έδινε το προβάδισμα στους «Αρκάδες». Με πρωταγωνιστή τον Σεμπάστιαν Λέτο (2γκολ και 1 ασίστ) ο Παναθηναϊκός τελείωσε με νίκη τις φετινές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Παναθηναϊκός

ήταν εκείνος που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε τις πρωτοβουλίες. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να σκοράρουν πολύ νωρίς με τον Σεμπάστιαν Λέτο στο 8'. Ο Χακόμπο εκτίμησε λάθος και έπιασε την μπάλα με τα χέρια ύστερα από γύρισμα συμπαίκτη του. Ο Αστέρας προσπάθησε να απειλήσει και είχε την κλασική ευκαιρία με τον Σολάκη στο 14' ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Καπίνο από τα 3 μέτρα. Οι «Αρκάδες συνέχισαν να πιέζουν αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης. Ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες καλές στιγμές στην περιοχή του Χακόμπο ωστόσο το ημίχρονο έληξε με 1-0.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η επανάληψη ξεκίνησε με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκό προσπάθησε να αναπτύξει την κυκλοφορία της μπάλας και ευτύχησε να κάνει το 2-0 στο 66' με δυνατή κεφαλιά του Μπουμσόνγκ έπειτα από το κόρνερ του Λέτο. Σα να μην έφτανε αυτό, 13 λεπτά αργότερα ο Λέτο έκανε το 3-0 τελειώνοντας το ματς εκεί. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν να μειώσει με τον Ουσέρο στο 84ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε ακόμη μία νίκη απέναντι σε έναν Αστέρα που έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Κλέιτον (62' Μαυρίας), Κατσουράνης, Λέτο, Κουίνσι (62'Ρούντολφ), Ζέκα (82' Βιτόλο), Σιμάο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Πιπίνης, Χουανίτο, Τσαμπούρης, Ουσέρο, Ράγιος, Ναβάρο (46'Φορμίκα), Πουλίδο, Κωστούλας, Μπρέσκα (80' Άλβαρεζ), Σολάκης (59' Χούλι)

Διαιτητής: Α. Αργυρόπουλος

Βοηθοί: Γ. Πάνου, Α. Γρεβένης

Keywords
Τυχαία Θέματα