Φραγκιάς: Μένουμε προσγειωμένοι

Ο Κολοσσός εκπλήσσει ευχάριστα με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά του στην Α1, αλλά το ζητούμενο σύμφωνα με τον Βασίλη Φραγκιά είναι να παραμείνουν οι οι παίκτες του προσγειωμένοι.

"Το σημαντικό για μας είναι να παραμείνουμε προσγειωμένοι, γιατί έχουν πέσει όλα τα φώτα πάνω στην ομάδα. Τα παιδιά αναφέρονται παντού και αυτό είναι κάτι καινούργιο για την ομάδα. Ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε την ισορροπία στο συναίσθημα μας, να δουλέψουμε πιο πολύ, γιατί μας περιμένει μία δύσκολη συνέχεια, αρχής γενομένης

από την αναμέτρηση με το Μαρούσι σε δέκα μέρες. Αυτό που πιστεύω ως άνθρωπος είναι ότι δεν πιστεύω σε μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες. Αυτή τη στιγμή η ομάδα κάνει ένα όμορφο ταξίδι. Ασχολείται όλη η Ελλάδα μαζί μας, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι στο μπάσκετ μπορείς να τα καταστρέψεις όλα. Εχουμε κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα και αυτό μας δίνει το κίνητρο ώστε να γίνουμε καλύτερο", είπε ο τεχνικός του Κολοσσού και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

"Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο. Βγάλαμε ενέργεια με την άμυνα μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα γιατί δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και προσπαθήσαμε να παίξουμε ανορθόδοξα στο παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο μας άνηκε ολοκληρωτικά. Πήραμε τα ριμπάουντ, δυναμώσαμε στην άμυνα, τρέξαμε στο γήπεδο, βρήκαμε λύσεις απέναντι στη ζώνη του ΠΑΟΚ και θεωρώ ότι φτάσαμε σε μία δίκαιη νίκη, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα