Πρόστιμο στην Παρτιζάν

Με το καλημέρα στη διοργάνωση η Euroleague δείχνει πως δεν θα χαριστεί σε καμία ομάδα, σε ό,τι έχει να κάνει με συμπεριφορές που δυσφημούν το άθλημα.Η διοργανώτρια έριξε πρόστιμο 6.500 ευρώ στην Παρτιζάν για ρίψεις αντικειμένων από οπαδούς τους στο ματς της 1ης αγωνιστικής με την Εφές και την προειδοποίησε πως σε αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον η "καμπάνα" μπορεί να φτάσεις έως και τις 100.000!"Οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου αναπτήρες, κέρματα και τρία

κινητά τηλέφωνα. 26 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου, το παιχνίδι διακόπηκε για τέσσερα λεπτά για να καθαριστεί το παρκέ εξαιτίας των αντικειμένων που είχαν ρίψει οι οπαδοί. Παρότι έγινε προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του σταδίου προς τους οπαδούς, κάποιος από το κοινό χρησιμοποίησε λέιζερ στοχεύοντας τα πρόσωπα των διαιτητών", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η διοργανώτρια έριξε πρόστιμο 6.500 ευρώ στην Παρτιζάν για ρίψεις αντικειμένων από οπαδούς τους στο ματς της 1ης αγωνιστικής με την Εφές και την προειδοποίησε πως σε αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον η "καμπάνα" μπορεί να φτάσεις έως και τις 100.000!

"Οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου αναπτήρες, κέρματα και τρία κινητά τηλέφωνα. 26 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου, το παιχνίδι διακόπηκε για τέσσερα λεπτά για να καθαριστεί το παρκέ εξαιτίας των αντικειμένων που είχαν ρίψει οι οπαδοί. Παρότι έγινε προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του σταδίου προς τους οπαδούς, κάποιος από το κοινό χρησιμοποίησε λέιζερ στοχεύοντας τα πρόσωπα των διαιτητών", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα