ΟΦΗ: Δυο χρόνια συμπληρώθηκαν την 31η Μαρτίου από τον θάνατο του Θοδωρή Παπαδόπουλου και οι "Κρήτες 4" εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση

16:46 1/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του ΟΦΗ να παραστεί στο μνημόσυνο που θα τελεστεί το Σάββατο (2/4) στη μνήμη του Θοδωρή Παπαδόπουλου, εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων της ομάδας του Ηρακλείου, "Κρήτες 4". Την 31η Μαρτίου του 2009 ο πρόεδρος των "Κρητών" έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, όμως οι φίλαθλοι του ΟΦΗ δύο χρόνια μετά δεν τον έχουν ξεχάσει.Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
"Συμπληρώθηκαν
κιόλας δύο χρόνια από τον άδικο χαμό του προέδρου μας και πάνω απ' όλα φίλου, Θοδωρή.
Το κενό μεγάλο και δυσαναπλήρωτο,  όμως εμείς φίλε Θόδωρα δε σ' έχουμε ξεχάσει.
Στα δύο χρόνια που λείπεις, κλάψαμε αφού είδαμε τον ΟΦΗ μας να υποβιβάζεται στη Β' Κατηγορία.
Αγωνιστήκαμε, στο δρόμο που και  εσύ χάραξες...και τελικά φίλε καταφέραμε να πανηγυρίσουμε γι'αυτό που τόσα χρόνια ποθούσαμε...την Ανεξαρτησία μας!
Δύο χρόνια μετα αγωνιούμε ακόμα για τη κοινή μας αγάπη,όμως εσύ δεν είσαι αναμεσά μας.Είσαι όμως στις καρδιές μας που χτυπούν στον γνωστό ρυθμό,ξέρεις....τον Ομιλίτικο.
Δε σε ξεχάσαμε φίλε και ούτε τώρα σε ξεχνάμε.Το Σάββατο λοιπόν στις 16:30, θα είμαστε όλοι εκεί,στο δικό σου πλέον χώρο να τραγουδίσουμε παρέα για τον ΟΦΗ μας...ΚΡΗΤΕΣ 4 - ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ".
Keywords
Τυχαία Θέματα