Θ. Γιαννακόπουλος: Είμαι άντρας και φοράω παντελόνια

16:26 1/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε επί της Μπαρτσελόνα στο Final 4 της Βαρκελώνης και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε κάθε λόγο να πανηγυρίζει για το κατόρθωμα της ομάδας του. Ο μεγαλόμέτοχος της πράσινης ΚΑΕ τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν παίρνει πίσω την δήλωση που έκανε περί Ολυμπιακού,
ενώ αναφέρθηκε ακόμα και στον Βασίλη Σπανούλη, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το μυστικό της επιτυχίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου στον SentraFM:Για την δήλωση κατά του Ολυμπιακού:
"Πιστεύω ότι είμαι άντρας και φοράω παντελόνια. Πράγματι έκανα τη δήλωση και δεν την παίρνω πίσω. Οταν υπάρχει αντιπαλότητα, υπάρχει και η χαρά και η λύπη. Αν πήγαινε και ο Ολυμπιακός, τότε θα είχαμε καραβάνια φιλάθλων, αστυνομίες, ιστορίες και παρατράγουδα. Εφόσον πάει μία μόνο ελληνική ομάδα, αυτά δεν θα γίνουν. Μακάρι να φέρουμε το Κύπελλο, να κάνουμε υπερήφανη τη χώρα".Για την επιτυχία της ομάδας:
"Πράγματι, είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί όλοι μάς είχαν διαγράψει. Μιλούσαν για πτώση της αυτοκρατορίας, για αποκαθήλωση, μας είχαν βάλει σε μια γωνιά και δεν μας υπολόγιζαν. Η επιτυχία της ομάδας οφείλεται κατά πολύ στο γεγονός ότι έχουμε ξεχωρίσει τους ρόλους μας σαν οικογένεια. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι ο Ομπράντοβιτς, από κει και πέρα είμαστε εμείς, γι' αυτό ζούμε όμορφα σαν οικογένεια".Για τον Ζοτς: "Ο Ομπράντοβιτς είναι γνώστης του αντικειμένου, τον σεβόμαστε και τον τιμούμε όπως και ο ίδιος σέβεται και τιμάει τη διοίκηση".Για τον Σπανούλη:
"Για τον αθλητή δεν θα ήθελα να πω κουβέντα γιατί έχει παίξει στον ΠΑΟ, όμως θέλω να πω ότι ο Παναθηναϊκός έδωσε 550 χιλιάρικα για να τον φέρει πίσω, τον είχα σαν παιδί μου και με είχε σαν πατέρα. Αυτό που με πίκρανε όμως ήταν μια δήλωσή του που είπε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάνει τίποτα γι' αυτόν".Για το μυστικό της επιτυχίας:
"Το τελευταίο ευρωπαϊκό ήταν το καλύτερο, όμως δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο στο Παρίσι, το μέταλλο του ΠΑΟ είναι αυτό, να παίζει και να κατακτάει τίτλους. Εχουμε αποκτήσει πείρα γιατί είμαστε κοντά στο μπάσκετ 17 ολόκληρα χρόνια και 35 χρόνια στον ΠΑΟ, η πείρα μάς οδηγεί σε λεωφόρους, το να βάζει κάποιος πολλά χρήματα δεν σημαίνει ότι θα κάνει ομάδα... Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η ομάδα να είναι δεμένη".
Keywords
Τυχαία Θέματα