Η επιστροφή του Τσέζαρεκ στην Τρίπολη

16:42 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Χωρίς αμφιβολία ο Ντάνιελ Τσεζαρεκ θα είναι το πρόσωπο της αναμέτρησης του Αστέρα με τον Άρη, καθώς ο επιθετικός των «κίτρινων» επιστρέφει στην Τρίπολη ως αντίπαλος αυτή τη φορά.
Τρία χρόνια με τη φανέλα της ομάδας της Αρκαδίας έζησε πολλά δε σκοπεύει όμως να φύγει από το γήπεδο με κατεβασμένο το κεφάλι την Κυριακή.
«Πλέον αγωνίζομαι για τον Άρη και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη, ώστε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας ζωντανές για την είσοδο στα πλέι οφ. Συναισθήματα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Είμαι στον Άρη και δίνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μου. Δουλέψαμε
σκληρά τις δυο εβδομάδες τις διακοπής και παρά το γεγονός ότι ήμουν τραυματίας έβλεπα σε πολύ καλή κατάσταση τους συμπαίκτες μου», δήλωσε στον «ΑΡΗΣ FM 92.8» ο Κροάτης, ο οποίος χαρακτήρισε «παιχνίδι της χρονιάς» την αναμέτρηση. «Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το κερδίσουμε».
«Ο κόσμος μας στηρίζει»
Αναφερόμενος στην υποστήριξη που θα έχει η ομάδα για ένα ακόμη παιχνίδι από τους οπαδούς της, τόνισε: «Θα νιώθουμε σα να παίζουμε στην έδρα μας, εφόσον θα έχουμε κοντά μας τους οπαδούς μας. Θα μας βοηθήσει πολύ το γεγονός αυτό». Ο Τζέζαρεκ μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του Άρη καθώς παρά το γεγονός ότι δεν έκανε και την καλύτερη χρονιά οι φίλοι του Άρη δεν έπαψαν στιγμή να πιστεύουν στις δυνατότητες του: «Θέλω να τους ευχαριστήσω και να υποσχεθώ ότι του χρόνου θα βάλω 10 με 15 γκολ για… πλάκα. Σε αυτό βοηθάει και ο καλός ανταγωνισμός που υπάρχει στην ομάδα από τόσους καλούς επιθετικούς παίκτες».
«Ο κόουτς είναι… φοβερός»
Αναφορικά με το σύστημα του Σάκη Τσιώλη και το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάζεται στους τελευταίους αγώνες με την… προσοχή στραμμένη στην επίθεση ο Τσέζαρεκ δήλωσε στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη: «Ο προπονητής μας, αγαπά το επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό με βολεύει σαν σέντερ φορ. Ο τρόπος παιχνιδιού του ΑΡΗ πριν τον κ. Τσιώλη δεν με βοηθούσε να σκοράρω. Πιστεύω ότι έτσι θα δείξω και εγώ την ποιότητα μου. Αν μου δοθεί μια ευκαιρία να είστε σίγουροι ότι θα την εκμεταλλευτώ».
Ο Τσέζαρεκ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για το νέο τεχνικό των «κιτρινόμαυρων», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω την δουλειά του και έχω να πω πως είναι ένας φοβερός προπονητής και άνθρωπος. Δίνει ηρεμία στην ομάδα. Ο ΑΡΗΣ δεν θα μπορούσε να φέρει καλύτερο προπονητή, πιστεύω πως είναι ιδανικός. Ήδη σε ένα μικρό διάστημα κατάφερε κι έδειξε λίγο από το έργο του».
Κλείνοντας τις δηλώσεις του επεσήμανε ότι η ομάδα αξίζει να μπει στην πεντάδα του πρωταθλήματος και ότι όσο υπάρχουν οι ελπίδες κανείς δεν πρόκειται να τα παρατήσει: «ο Άρης ήταν πάντα μεγάλος στα μάτια μου. Η ομάδα αξίζει την είσοδο στα πλέι οφ και γι αυτό θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Μπορούμε και πρέπει να το πιστέψουμε όλοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα