"Να είμαστε έτοιμοι για την αδειοδότηση"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θανάσης Αθανασιάδης, αναφέρθηκε τόσο στις οικονομικές δυσκολίες, όσο και στην αγωνιστική πορεία του Αρη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΗΣ FM. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μίλησε και για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από τη διαιτησία.

"Και οι διαιτητές είναι άνθρωποι, ενδεχομένως να κάνουν κάποιο σφάλμα αλλά δεν πρέπει να επαναλαμβάνεται. Και η χθεσινή διαιτησία δεν ήταν επιτυχής, έβλαψε

την ομάδα μας. Ο Αρης έχει μια πορεία απαρέγκλιτη στη διάρκεια των χρόνων, δηλαδή ότι κερδίζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους", είπε σχετικά με τη διαιτησία και ρωτήθηκε για την αλλαγή προπονητών. "Αναφέραμε τα αίτια σχετικά με τους δύο προηγούμενους προπονητές και μιλήσαμε για την διαχείριση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, κάποια διατάραξη στις σχέσεις. Έγινε προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης παραδέχθηκε ότι οι οικονομικές δυσκολίες προκάλεσαν επιπλέον δυσκολίες σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ αναφέρθηκε επιμέρους στα οικονομικά. "Ο καθένας οφείλει να είναι σε εγρήγορση. Σε ότι αφορά το θέμα των προσφυγών, δεν έχουν να κάνουν με τα οικονομικά κριτήρια, αλλά είναι ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το θέμα με απώτερο σκοπό να είμαστε έτοιμοι για την αδειοδότηση. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα αλλά με κοινή προσπάθεια και συνδρομή, θα τα καταφέρουμε".

Σχετικά με τον Μιχάλη Σηφάκη, απάντησε ότι "περιμένουμε την επάνοδό του. Υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις απέναντί του, αλλά σε ένα πνεύμα διαρκούς συζήτησης έχει δοθεί ένα πλάνο το οποίο εξυπηρετεί τον τρόπο καταβολής των οφειλόμενων. Βάσει των δεδομένων που ισχύουν πλέον στην χώρα μας, είναι αδύνατο να είναι οι παίκτες τακτοποιημένοι (οικονομικά) στην ώρα τους. Σε ότι αφοράς τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, δεν θεωρώ ότι είναι δόκιμο να απαντήσω τώρα εγώ, θα πρέπει ο ίδιος ο παίκτης να δώσει ξεκάθαρες εξηγήσεις με την επάνοδό του στην ομάδα. Σχετικά με το ενδεχόμενο ανανέωσης, είχαμε μιλήσει το καλοκαίρι", είπε. Ρωτήθηκε για το αίτημα του Αρη για την επιμήκυνση του χρονικού διαστήματος αποπληρωμής των οφειλών προς το Δημόσιο.

"Περιμένουμε να ψηφιστεί και να ισχύσει ως νόμος του κράτους. Ειδικότερα, θα αφορά τιςαθλητικές ΑΕ που από το παρελθόν έχουν υποχρεώσεις και κλήθηκαν να προσαρμοστούν απότομα. Τα ποσά είναι δυσβάσταχτα. Περιμένουμε αυτή τη ρύθμιση, γιατί έτσι θα διευκολυνθεί η λειτουργία της εταιρίας".

Ξεκαθάρισε επίσης ότι η τωρινή διοίκηση είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο αποχώρησής της εφόσον παρουσιαστεί ενδιαφέρον από μεγάλο επενδυτή. "Η διοίκηση έχει εκφραστεί όχι μόνο από μένα αλλά και από τα υπόλοιπα στελέχη.. Δεν έχει αντίρρηση, αν κάποιος αναλάβει και μπορεί να εξασφαλίσει τη συνέχεια. Να τρέξει τις υποχρεώσεις της ομάδας. Κανείς από εμάς έχει ιδιαίτερη σχέση με την καρέκλα. Αν οποιοσδήποτε εξεδήλωνε τέτοιο ενδιαφέρον και μπορούσε να εξυπηρετήσει με τον ίδιο τρόπο την ομάδα, κανείς θα ήταν αρνητικός".

Σχετικά με τα σενάρια

Keywords
Τυχαία Θέματα