Φερέιρα: Σημαντικό να υπάρχουν λύσεις

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε πως είναι θετικό για μια ομάδα που αντιμετωπίζει τραυματισμούς να αποκτάει κατά τη διάρκεια της σεζόν περισσότερες λύσεις, με αφορμή την παρουσία του Ορέστη Καρνέζη στα Γιάννινα. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στα συνεχόμενα ματς του Παναθηναϊκού τούτη την περίοδο

και την κούραση που υπάρχει, αλλά τόνισε πως "οι νίκες πάντοτε βοηθούν, η κούραση όταν έρχεται μετά από νίκη δείχνει να είναι πιο ελαφριά". Οσον αφορά τον αγώνα της Τετάρτης (18/1) με την Δόξα, ο Φερέιρα επισήμανε: "πρέπει να κάνουμε ανασύσταση των δυνάμεων μας και να παίξουμε με σκοπό τη νίκη".

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ζεσουάλντο Φερέιρα στη Nova:

-Πόσο βοηθά η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην Δόξα Δράμας;

"Οι νίκες πάντοτε βοηθούν, η κούραση όταν έρχεται μετά από νίκη δείχνει να είναι πιο ελαφριά. Αλλά υπάρχει βεβαίως το γεγονός ότι είχαμε έναν αγώνα που έγινε στα Γιάννινα, σε μια προχωρημένη ώρα, με αυτή την κούραση που δεν δίνει την δυνατότητα να επιστρέψουμε στην Αθήνα. Είναι έντεκα το βράδυ, πρέπει να μείνουμε εδώ, πρέπει να πάμε να δειπνήσουμε, να χάσουμε την ημέρα. Tο πρωί πάλι να ταξιδέψουμε και πάει άλλη μια ημέρα χαμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα