Τεόντοσιτς: Ενθουσιασμένος που επιστρέφω

Δύο πρώην ερυθρόλευκοι και νυν μοσχοβίτες, οι Γιόνας Καζλάουσκας και Μίλος Τεόντοσιτς, μίλησαν για την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό την Τετάρτη (18/1, 21:45GR), στο εναρκτήριο ματς των δύο ομάδων στους Top-16 της Euroleague.

"Ολα ξεκινούν από την αρχή στο Τοp-16. Είναι

πολύ σημαντικό για μας να ξεχάσουμε τις προηγούμενες επιτυχίες γιατί διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα. Εχω δουλέψει στον Ολυμπιακό και ξέρω πολύ καλά τι να περιμένω. Ξέρω πως είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους. Περιμένουμε ένα παιχνίδι δύσκολο, όπως αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα", είπε ο λιθουανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Διαθέτει ταλαντούχους νεαρούς παίκτες αλλά και βετεράνους μεγάλης κλάσης. Ο Σπανούλης είναι ένας από αυτούς. Ο Βασίλης κρατάει τα ηνία αυτής της ομάδας και το αποτέλεσμα εξαρτάται από την δική του απόδοση. Το κλειδί του αγώνα είναι λοιπόν η άμυνα απέναντί του".

Από την πλευρά του, ο σέρβος γκαρντ τόνισε: "Χάρηκα πολύ όταν έμαθα πως ο Ολυμπιακός θα είναι στον όμιλό μας στο Τοp-16 και είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον Πειραιά και θα συναντήσω τους φιλάθλους που με υποστήριζαν όλα αυτά τα χρόνια, παλιούς φίλους και φυσικά τον προπονητή Ντούσαν Ιβκοβιτς. Την ίδια στιγμή όμως θα προσπαθήσω να είμαι συγκεντρωμένος και να μην αφήσω τον ενθουσιασμό να παρασύρει το παιχνίδι μου. Ξέρω πως θα είναι πολύ δύσκολο για όλους μας και πρέπει να ξεκινήσουμε την δεύτερη φάση με αυτοπεποίθηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα