Ιβκοβιτς: ΤΣΣΚΑ, η καλύτερη της Ευρώπης

Ως το αουτσάιντερ θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Τετάρτη (18/1, 21:45GR) στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στους Top-16 της Euroleague, σύμφωνα με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς.

"Οπως είχα πει και

μετά την κλήρωση παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και το πρόγραμμα έτσι όπως έγινε δεν μας βολεύει καθόλου. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα, αφού θα παίξουμε χωρίς τον Παπαδόπουλο, με τον Σπανούλη να κάνει μόνο μια εβδομάδα προπόνηση μετά τον τραυματισμό του και τους δυο καινούργιους παίκτες με ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα", είπε ο σέρβος τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Είναι δύσκολο να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τη δεδομένη στιγμή και δεν το λέω αυτό μόνο για το 10-0 που έχει ως τώρα στη διοργάνωση. Η ΤΣΣΚΑ είναι η κορυφαίαομάδασε ευστοχία, η κορυφαία στα τρίποντα και στις ασίστ.

"Δεν έχω πει ποτέ για ένα αντίπαλο ότι είναι το απόλυτο φαβορί αλλά η ΤΣΣΚΑ είναι στο συγκεκριμένο παιχνίδι κι αν θέλουμε να ανταπεξέλθουμε θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά ώστε να σταματήσουμε το τρομερό νούμερο των 85 πόντων που έχει στην επίθεση στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει ο κόσμος στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε σκληρά για να καταφέρουμε κάτι καλό".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου: "Είναι η πρεμιέρα του Top 16 απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι το φαβορί μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα από το συγκεκριμένο ματς, θέλουμε να έχουμε τον κόσμο κοντά μας και σίγουρα πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε για να μπορέσουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα