Ν. Νιόπλιας: Εμείς να πάρουμε το νταμπλ και όποιος θέλει ας το χαρεί. Το βιογραφικό το δικό μου και των παικτών θα το γράφει.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και απέκτησε προβάδισμα να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Αυτό υποστήριξε ο Νίκος Νιόπλιας στην συνέντευξη Τύπου, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα ακούγονται μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι. "Πληγώθηκε ο εγωισμός μας", δήλωσε ο προπονητής του τριφυλλιού

και πρόσθεσε πως "ας πάρουμε εμείς το νταμπλ και ας το χαρεί όποιος θέλει". Ο Νίκος Αναστόπουλος από την πλευρά του, τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών του, πρόσθεσε πως φαβορί είναι για τον τελικό είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά υπογράμμισε πως "εμείς δεν έχουμε στόχο το κύπελλο. Εχουμε τρεις τελικούς στο πρωτάθλημα".

"Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Έχουμε ένα καλό προβάδισμα για να πάμε στον τελικό. Καλύτερα να ήταν 3-0, παρά 3-1. Εμείς είμαστε το φαβορί και θα πάμε στον τελικό", ήταν τα πρώτα λόγια του Νιόπλια, που στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Από πλευράς ρυθμού και απόδοσης της ομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα