Ο Πανελλήνιος επικράτησε στην Κυψέλη της ισπανικής Γκραν Κανάρια με 81-70 κάνοντας μεγάλο βήμα για πρόκριση στο F-4 του Eurocup

Ο Πανελλήνιος πήρε προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση για το Final - 4 του Eurocup, καθώς επικράτησε στο κλειστό της Κυψέλης με 81-70 της Γκραν Κανάρια. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου δημιούρησε και τη διψήφια διαφορά των πόντων.

Οι ισπανοί άρχισαν πιο δυνατά τον αγώνα, αλλά ο Πανελλήνιος κατάφερε γρήγορα να ισορροπήσει το παιχνίδι χάρη στην ευστοχία του Μπλάκνεϊ από τη γραμμή των 6.25μ. Οι παίκτες του Ηλία Ζούρου ήταν

συγκεντρωμένοι στην επίθεση, αλλά και δυνατοί κάτω από τα καλάθια με τον Βουγιούκα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση.

Από τη στιγμή που ο Πανελλήνιος κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό μπόρεσε να χτίσει και μια διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο. Ασταμάτητος για τους ισπανούς ήταν ο Κάρολ, αλλά ένας κούκος δεν μπορούσε να φέρει την άνοιξη για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι βραχυκύκλωσαν στο δεύτερο μισό.

Πλέον ο σύλλογος των Ολυμπιονικών έκανε πάρτι στο παρκέ της Κυψέλης κυρίως στο

Keywords
Τυχαία Θέματα