Μοναδική απουσία ο Σταθάκης στη Ξάνθη

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (26/10) η προετοιμασία της Ξάνθης για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Μοναδική απουσία αυτή του Σταθάκη.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη το Σάββατο (29/10) κόντρα στον Παναιτωλικό θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (26/10) οι ποδοσφαιριστές ασχολήθηκαν περισσότερη ώρα με την τακτική ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε μόνο ο Σταύρος Σταθάκης.

Οι

Δημήτρης Σουάνης, Δημήτρης Κομεσίδης και Δημήτρης Γούτας που είχαν την ονομαστική τους εορτή σήμερα, δέχθηκαν τις ευχές όλων των ανθρώπων της ομάδας και με την σειρά τους κέρασαν τα... καθιερωμένα γλυκά.

Το βράδυ της Τρίτης (25/10) σε μία όμορφη εκδήλωση στα γραφεία των Xanthifans τιμήθηκε ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ ως MVP της περασμένης σεζόν με βάση σχετική ψηφοφορία των φιλάθλων. Το παρών στην εκδήλωση μαζί με τον Αυστριακό τερματοφύλακας έδωσαν και οι Νταρμπιόν, Μαρσελίνιο, Βλαχοδήμος, Λοντίγκιν και Εντιμάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα