Περόνε: Οσο περνάει ο καιρός δένουμε και αυτό είναι καλό

Οσο περνάει ο καιρός ο Αστέρας Τρίπολης θα βλετιώνεται και άμεσα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα, σύμφωνα με τον Εμάνουελ Περόνε. Ο αργεντινός επιθετικός, με δηλώσεις του στο arcadia-sports, αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται, στον αγώνα με την Ξάνθη, αλλά και στην αγωνιστική εικόνα των αρκάδων.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Περόνε:
-Στο ματς με την Ξάνθη φάνηκε ότι

βρίσκεις ρυθμό. Είσαι πλέον 100% έτοιμος;
"Οσο καλά και να πάω ατομικά δεν έχει καμία σημασία αν δεν κερδίζει η ομάδα. Πιστεύω όμως ότι άμεσα θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Είχα ένα χρόνο να παίξω συνεχόμενους αγώνες. Πριν έρθω στον Αστέρα έκανα μόνος μου προπόνηση για 3 μήνες".

-Παρότι πήγες καλά, δεν σκόραρες. Δίκαιο το 1-1;
"Ηταν περίεργο ματς. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, μπορούσαμε όμως και να χάσουμε. Στο τέλος η Ξάνθη έχασε πολλές ευκαιρίες. Ο κάθε παίκτης θέλει το δικό του καλό, αλλά αυτό μπορεί να έρθει μέσα από το καλό της ομάδας".

-Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι δεν έχουν έρθει ακόμα τα θετικά αποτελέσματα;
"Οσο περνάει ο καιρός δένουμε και αυτό είναι καλό. Είμαστε πολλοί νέοι παίκτες, τώρα όπως πάμε βλέπουμε ματς-ματς για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε".

-Ποιο σύστημα σου ταιριάζει με βάση το αγωνιστικό σου στιλ;
"Εχω παίξει 4-4-2, 4-3-3 και 4-2-3-1. Είτε παίζουμε με έναν φορ, είτε με δύο εγώ δεν έχω πρόβλημα".

-Ο προπονητής Οράσιο πως σου φαίνεται;
"Είναι δύσκολο για τον προπονητή γιατί είναι λίγες μέρες στην ομάδα. Επίσης, δεν έχει διαλέξει αυτός τους παίκτες οπότε θέλει χρόνο για να μας μάθει. Στο κενό των τριών εβδομάδων δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε πολύ στην τακτική γιατί έπρεπε να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση".

-Η πόλη πως σου φαίνεται;
"Η Τρίπολη είναι ήρεμη και χαλαρή πόλη. Μου αρέσει. Εχει λίγο κρύο αλλά δεν πειράζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα