Με αλλαγές ο Βόλος κόντρα στην Ξάνθη, αφού αρκετά είναι τα προβλήματα για τον Κατσαβάκη

16:52 1/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Την Ξάνθη υποδέχεται την Κυριακή (3/4) ο Ολυμπιακός Βόλου με τους θεσσαλούς να ψάχνουν το τρίποντο για να παραμείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι των πλέι οφ και της Ευρώπης. Ο Μάκης Κατσαβάκης πάντως ετοιμάζει τις αναγκαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού μετράει ήδη τρεις δεδομένες απουσίες. Συγκεκριμένα δεν μπορεί να υπολογίζει στους δυο βασικούς αργεντίνους Βιθέντε Μόνχε, Λεάνδρο Αλβάρεζ, που είναι τραυματίες, καθώς και τον τιμωρημένο
Πέτερ Ντολεζάϊ.Έτσι αναμένεται ο γάλλος Χαβιέ Τομάς να πάρει μια θέση στο κέντρο της άμυνας και ο νεαρός Παύλος Μητρόπουλος θα καλύψει το κενό του Αλβάρεζ σαν αμυντικό χαφ, ενώ μια θέση φαίνεται διεκδικούν ο Στάθης Ρόκας και ο Νόε Ακόστα .
 
Από εκεί και πέρα, εξαιρετικά κρίσιμο θεωρείται το επόμενη τετραήμερο, αφού ο Αχιλλέας Μπέος αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του στο σύλλογο, που σύμφωνα με τον ίδιο θα έχει μικρή διάρκεια.Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων θα ανοίξει τα χαρτιά του τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ενώ από σήμερα (1/4) και με διαδοχικές συναντήσεις πιθανόν θα έχουν δρομολογηθεί όλες οι εξελίξεις και θα έχει ενημερωθεί και το υπόλοιπο Δ.Σ. της ΠΑΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα