Μαρκόπουλος: Καθοριστικά σφυρίγματα όταν μειώσαμε

Παράπονα για την διαιτησία έκανε ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι. Για παιχνίδι που ντροπιάζει το μπάσκετ, έκανε λόγο ο Καλαμπόκης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την νίκη, όμως, στάθηκε στα σφυρίγματα που δόθηκαν όταν ο ΠΑΟΚ

μείωσε στους τέσσερις πόντους.

"Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Εμείς δεν παίξαμε καλά, ξεκινήσαμε άσχημα. Κάναμε κακό ξεκίνημα αλλά επανήλθαμε στο τρίτο δεκάλεπτο και όταν κάποια στιγμή φάνηκε πως θα διεκδικούσαμε την νίκη, δεχτήκαμε κάποια σφυρίγματα.

Όταν δόθηκε μπουνιά στο δικό μας τον ψηλό δεν χρεώθηκε τίποτα. Σίγουρα έχουμε απουσίες και προβλήματα", δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος ερωτηθείς για τις αποφάσεις που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ, είπε:

"Το πρώτο είναι το επιθετικό φάουλ που δίνει στον Γκόρι στους 4 πόντους. Πιστεύω επίσης πως έγινε πρώτα επιθετικό φάουλ στον Καλαμπόκη, που σωστά χρεώθηκε μετά τεχνική ποινή".

Για τους κανονισμούς που δεν επιτρέπουν διαμαρτυρίες, ανέφερε: "Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι για τους κανονισμούς εάν αυτοί έχουν δημιουργήσει πρόβλημα και στους διαιτητές. Αν αυτή την χειρονομία την έκανε παίκτης του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, θα το σφυρίζανε; Δηλαδή ο παίκτης δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί;".

Καλαμπόκης: Παιχνίδι που ντροπιάζει το άθλημα
Παράπονα για την διαιτησία έκανε και ο Γιάννης Καλαμπόκης ο οποίος έκανε λόγο για παιχνίδι που ντροπιάζει το άθλημα: "Δεν είναι πρέπων κάνουμε σαματά για να κερδίσουμε εύνοια μελλοντικά. Το σημερινό παιχνίδι όμως ντροπιάζει το άθλημα. Κοιτάμε τι κάνουμε καλά και τι δεν κάνουμε καλά και σήμερα δεν κάναμε πολλά πράγματα καλά.

Ομως προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάσκετ. Δεν θα πω κάποια πράγματα γιατί δεν είναι καιρός για έξοδα. Σε άλλους είδους σπορ εμείς δεν ήμασταν καλοί. Ας ελπίσουμε όλοι και μεγάλοι και μικροί να μάθουμε από τα λάθη μας, αλλά ελπίζω όλοι που συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι να κάνουνε αυτή την αυτοκριτική".

Keywords
Τυχαία Θέματα