Πεδουλάκης: Ημασταν καλύτεροι ως ομάδα από τον ΠΑΟΚ

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ, ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη μέσα στο παρκέ και δίκαια πήρε την νίκη.

Ο τεχνικός του Περιστερίου πήρε και θέση για όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος σχετικά με τη διαιτησία, λέγοντας: "Στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού πατάγαμε καλύτερα στο γήπεδο και μεγαλύτερο βάθος στους ψηλούς που είναι σημαντικό για το άθλημα του μπάσκετ.

Ακούω τόση ώρα για την αντίδραση αλλά υπάρχει και η δράση

με τον Σκοτ να δέχεται τρίτο φάουλ με τεχνική ποινή στους 15 πόντους και φθάνει στους 4 πόντους το παιχνίδι γιατί εκνευρίστηκε η ομάδα μου. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι ως ομάδα".

Σε εκείνο το σημείο, ο Σούλης Μαρκόπουλος πήρε θέση και επισήμανε: "Αρα κι εσύ έχεις παράπονο από την διαιτησία; Η είναι φάουλ ή δεν είναι".

Στη συνέχεια, πάντως, ο Αργύρης Πεδουλάκης φρόντισε να ρίξει τους τόνους: "Οι νέοι κανονισμοί δίνουνε περισσότερα όπλα στους διαιτητές. Εμείς μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε για άλλες 6-7 ομάδες που είναι από πάνω μας.

Ομάδες σαν εμάς έχουν ζήσει στο πετσί τους την αδικία. Εμείς κάναμε ένα καλό παιχνίδι αν και δεν ήμασταν εύστοχοι στα τρίποντα και με τους ψηλούς μας κερδίσαμε το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα