Δώνης: Δίκαια κερδίσαμε

Σε αντίθεση με τον Νίκο Καραγεωργίου που έκρινε άδικο το αποτέλεσμα, ο Γιώργος Δώνης έκανε λόγο για δίκαιη νίκη του Ατρομήτου.

"Ημασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη. Θεωρώ ότι η ομάδα μου στα πρώτα 25 λεπτά ήταν πολύ καλή και ειδικά στο 2ο μπήκαμε καλύτερα στις μονομαχίες και διαχειριστήκαμε πολύ καλά το ματς από τακτική. Ήταν δύσκολο ματς, περιμέναμε λίγο διαφορετικό τον Εργοτέλη", είπε αρχικά ο προπονητής του Ατρομήτου και πρόσθεσε:

"Μας είχε συνηθίσει σε κατοχή, μπήκε σε άλλη μορφή, στις μεγάλες πάσες, οι κεντρικοί μας αμυντικοί

συμπεριφέρθηκαν άψογα και οι κινδυνεύσαμε μόνο από μεγάλες πάσες και στημένες μπάλες".

Για την συγκομιδή μέχρι στιγμής της ομάδας του στο πρωτάθλημα είπε: "Είναι μεγάλη επιτυχία που έχουμε φτάσει στους 20 πόντους. Έχουμε ακόμη 4 ματς για το τέλος του πρώτου γύρου. Θέλουμε να έχουμε μια καλή συγκομιδή για να διατηρηθούμε ψηλά".

Για τα προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας που έφερε η ήττα στην Ξάνθη, σχολίασε: "Εχουμε συνηθίσει σε αυτά, όπως κ να έρθει μία ήττα πάντα η ήττες σε στεναχωρούν και σε θυμώνουν. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τις ήττες με μεγάλη ηρεμία".

Καταλήγοντας, ο Δώνης ανέφερε: "Η ομάδα συμπεριφέρεται σε διαφορετικές καταστάσεις καλά, σήμερα συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά οι παίκτες μου και πήραμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα