Κρατάει το περιβραχιόνιο μέχρι νεωτέρας ο Τέρι

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας θα διατηρήσει ο Τζον Τέρι στα ερχόμενα φιλικά του Νοεμβρίου με Ισπανία και Σουηδία, εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα των αρχών για την κατηγορία που του απαγγέλθηκε περί ρατσιστικών σχολίων στη διάρκεια του αγώνα της Τσέλσι με την ΚΠΡ.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν έχει κανένα λόγο να "καθαιρέσει" τον Τέρι έως ότου αποφανθεί η δικαιοσύνη, ωστόσο, δεν υπάρχει

καμία εγγύηση ότι ο κεντρικός αμυντικός των Λονδρέζων θα συνεχίσει να ηγείται των "τριών λιονταριών" και σε άλλα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο Γουέμπλεϊ, από τη στιγμή που ο Φάμπιο Καπέλο σχεδιάζει να δώσει αρκετά τεστ για να δει κάποιους παίκτες που έχει στα υπόψη του ενόψει της τελικής φάσης του EURO 2012.

Εφόσον βρεθεί ένοχος, μέσω της έρευνας που διεξάγουν είτε η FA είτε η αστυνομία, τότε το μέλλον του Τέρι στο ποδόσφαιρο δεν διαγράφεται ευοίωνο. Ο 30χρονος ήδη διανύει ένα πολύ δύσκολο τελευταίο 12μηνο, με τις κατηγορίες ότι κοιμήθηκε με την πρώην σύντροφο του άλλοτε συμπαίκτη του, Γουέιν Μπριτζ, να του κοστίζουν την αρχηγία της εθνικής Αγγλίας.

Φόρεσε το περιβραχιόνιο ξανά τον Μάρτιο του 2011, αλλά δεν αποκλείεται να αναγκαστεί ο Φάμπιο Καπέλο να του πάρει πίσω, στην περίπτωση που ευσταθούν οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Ο ίδιος, αλλά και ο ποδοσφαιριστής της ΚΠΡ, Φέρντιναντ, δεν αποκλείεται να κληθούν από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία στη διάρκεια της έρευνας που διεξάγεται, ενώ μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση μπορεί να αποδειχθεί ο συμπαίκτης του Τέρι στην Τσέλσι και την εθνική Αγγλίας, Ασλεϊ Κόουλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα