Κόντης: Δεν υπάρχει θέμα Τσιώλη

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης τόνισε πως δεν υπάρχει θέμα Τσιώλη και πως ο έλληνας τεχνικός συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της ομάδας.

Αρχικά, ο Γιάννης Κόντης μίλησε στον ραφιοφωνικό σταθμό Sentra και αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός ότι οι κίτρινοι δεν έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα: "Αυτό είναι θέμα του προπονητή και των παικτών και πρέπει να βρεθεί λύση

άμεσα. Μην ξεχνάμε πως έχουμε περάσει από 40 κύματα. Έχουμε διακοπές λόγω των ομάδων Α και Β. Έχουμε αποβολές παικτών, όπως του Καστίγιο και του Σολτάνι, που λογίζονται ως βασικοί. Ακόμα και με αυτές τις ατυχίες που έχουμε, αν δεν είχαμε διακοπή και παίζαμε με τις ομάδες Α και Β και είχαμε κερδίσει θα ήμασταν τρίτοι με 10 βαθμούς".

Όσον αφορά στον Σάκη Τσιώλη και τα σενάρια απομάκρυνσής του, απάντησε: "Αυτός είναι ο προπονητής της ομάδας. Δεν ξέρω κάτι διαφορετικό".

Για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επαφές με τον Μίκαελ Λάουντρουπ, σχολίασε: "Καταλαβαίνετε πως είναι δημοσιεύματα, τα οποία προέρχονται, είτε από άγνοια, είτε από κακή πληροφόρηση, είτε θέλουν να δημιουργήσουν άσχημες καταστάσεις στην ομάδα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Σάκη Τσιώλη".

Αναφορικά με τις επαφές που είχε η διοίκηση με τον Έλληνα τεχνικό μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: "Πάντα γίνονται συζητήσεις μετά τα παιχνίδια. Δεν υπήρχε συζήτηση για το μέλλον του. Απλά κάναμε μια γενική αναφορά στην ομάδα και τι θεωρεί αυτό τι φταίει".

Για το γεγονός πως ο ’ρης για δεύτερο παιχνίδι δεν μπορεί να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ, απάντησε: "Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο άθλημα και δε πρέπει να κρίνουμε μόνο από το αποτέλεσμα. Ο ’ρης είχε την υπεροχή. Ο ΠΑΟΚ είχε μόνο μια σέντρα και πέτυχε το γκολ. Εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Αν όμως κάποιες αποφάσεις του διαιτητή διαμορφώνουν το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να πω πολλά".

Σε ερώτηση για τη φάση που ο Αρης διαμαρτύρεται για πέναλτι σε κράτημα του Γιάκομπ από τον Μαλεζά απάντησε: "Αν είχε δώσει ο διαιτητής εκεί το πέναλτι, τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά. Όλα αυτά μπορούν να συντελέσουν να μην κερδίσεις ένα παιχνίδι. Πολλοί λένε να φτιάξουν μια ομάδα που να κερδίσει και τον διαιτητή, αλλά δεν γίνεται πάντα αυτό".

Σχολιάζοντας τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα ο κ. Κόντης είπε: "Όπως το περίμενα. Να υπάρχει μεγάλη διαφορά δύο ομάδων από τις υπόλοιπες. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν τέτοιο ρόστερ, ενώ και ο Ολυμπιακός έχει την πιο πλήρη ομάδα. Έχει παίκτες που έχουν ποιότητα. Αντίθετα, υπάρχουν ομάδες που ζουν τη μιζέρια της ελληνικής πραγματικότητας. Προσπαθούν να διαχειριστούν πενιχρά έσοδα και να δημιουργήσουν ένα ρόστερ για να ανταγωνιστούν τις δύο ομάδες. Είναι ένα πρωτάθλημα δύο ή τριών ταχυτήτων μεγάλες διαφορά ανά γκρουπ".

Keywords
Τυχαία Θέματα